Kvällens outfit.

Thailand 2010


Resorten kl.17.30. Klänning från Blue (ett favorit märke som bl.a. finns hos Bolina), solbriller Gucci, väska shoppad här i Phuket och skor DKNY.

Phuket lördag kväll kl.22.10.

Min prinsessa somnade precis och på TV´n rullar Så ska det låta (tack och lov ett annat än sist 😉  Vi kom nyss hem från en kväll på Central Festival och i påsen hade jag bl.a. ett par nya magasiner + färsk frukt som jag ska mysa med efter lite bloggning.

Hoppas att du lördagsmyser ordentligt ikväll?! Nu ser jag att en ovanligt blond Nanne Grönwall är med i S.S.D.L. Jag gillar henne, hör bara på den HÄR  låten. Bra, eller hur?!  ( I love schlagers… 😉

Kategori: Thailand 2010 | 6 Comments

6 responses to “Kvällens outfit.”

 1. irene says:

  Tjoho! Vi fikk jakken fra Tiny Doe i posten i dag, yiipiii… Maria hopper rundt er sååå glad i den allerede og lurer på om ikke jeg kan være med på flere konkurranser; )) Ville bare sende en hilsen og takke. Her i Oslo er været dårlig men vinterkulda har sluppet taket så vi skal ut og plante lyyyyserosa rosebusker i hagen, så blir det fint til 17. mai. Ønsker dere en fantastik lørdagskveld og nyt det godeliv i varmen; ) Irene & Maria

 2. Frida says:

  Underbar klänning!!!! 🙂

 3. anna says:

  Hej
  Tycker du är så snygg i uppsat hår, plus att du i kväll hade en snygg tunka, som vanligt. Härligt att se bilder från din och J härliga semester. Längtar till min resa till Thailand, men den är inte förrän i december, men den som längtar…..

  Kram till er

 4. Wenche says:

  Hei:) det er så koselig å følge dere på ferien:) er inne og leser hver dag:) men kom til å tenke på at du går jo glipp av melodi grand prix live når du er der nede…;) kos dere videre med ferie:) Klem:)

 5. Emma says:

  FIN du är AnnaStina! Klänningen var supersöt! Nanne är SÅ cool! Hoppas din kväll blir jättemysig! Kram, Emma

 6. Sandra says:

  Jättefin bild!! Så somrig dessutom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *