Kvällens: plättar !


Jag älskar verkligen detta soliga vårväder och Johanna hon älskar att ha sina solbriller upp & ner 😉

¨Det blev en ovanligt tidig hämtning på dagis idag och det var en trött liten fröken som jag fick med mig hem. Hon hade nämligen inte sovit  någon nap  men trots tröttheten så gick hon heeela vägen hem 🙂  och nu ligger darlingen i fåtöljen och tittar på barnTV och det är nog bäst att jag går dit och livar upp stämningen för annars finns det risk för att hon somnar och de får hon inte …..

   
Mina solbriller kommer från Gucci, Johannas från H&M.

Jag ska testa och laga något som jag aldrig tidigare gjort idag till middag: plättar ! (plättar = tunna pannkakor)  Ja,ja, jag vet , det borde jag kanske ha gjort det någon gång men det är aldrig försent att börja med något nytt så idag gäller det 😉  Ringde mamma tidigare idag och fick receptet så detta ska nog gå bra !

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Kvällens: plättar !”

 1. Anonymous says:

  Är det bara jag som längtar till sommaren nu? =)

 2. Emma says:

  åå vad söta ni är tillsammans:D

 3. £lli£ says:

  Nä vad gulligt!! måste skaffa solbrillor till min lilla sessa oxå nu;) Riktigt härliga vårkort! =)

 4. vilken snygg design du har…älskar rosa.

 5. Vårigt med solglasögon på er båda =)

  Ha en riktigt mysig kväll där borta! Kraam

 6. snygg du är med solglasögon, tar jag på mig ett par i den där stilen så ser jag ut som en fluga… dottern din är ungefär hur söt som helst… Ang. tunnpannkakor så kan inte jag göra det, får aldrig till det med vändningen, trots flera försök nu..

 7. mikaela R says:

  drog på mina solgasögon med i dag, när solen lyste och värmde helt underbart:) hoppas du får en fab kväll,kram

 8. sofia says:

  Plättar(om tunn pannkaka) säger bara en riktig norrlänning, me like 😉 Tänkte bara oxå passa på att säga att du har den allra bästa feelgood bloggen, följer den varje dag 🙂 Keep it up girl! Du har en jätte söt dotter oxå, speciellt i allt rosa!

 9. Innan jag fick barn hade jag lagat pannkakor två-tre ggr! Nu när min äldsta är tre och min yngsta ett och ett halv så lagas det pannkisar lite då och då! Dock med varierat resultat, man är väl ingen mästerkock heller!!!

  Ha en fin onsdag, här i Uppsala skiner solen över stan, och jag njuter av mitt morgonkaffe med utsikt över vackra domkyrkan och en ljusblå himmel!

  Tack för en positiv och glad blogg. Jag som är mer inrednings än klädintresserad har fått upp ögonen för lite mer snyggt på klädfronten tack vare din blogg!

  Kram Caroline

 10. Innan jag fick barn hade jag lagat pannkakor två-tre ggr! Nu när min äldsta är tre och min yngsta ett och ett halv så lagas det pannkisar lite då och då! Dock med varierat resultat, man är väl ingen mästerkock heller!!!

  Ha en fin onsdag, här i Uppsala skiner solen över stan, och jag njuter av mitt morgonkaffe med utsikt över vackra domkyrkan och en ljusblå himmel!

  Tack för en positiv och glad blogg. Jag som är mer inrednings än klädintresserad har fått upp ögonen för lite mer snyggt på klädfronten tack vare din blogg!

  Kram Caroline

 11. Johanna says:

  Hej! hittade precis hit till dig, en riktigt söt liten dotter du har, hennes namn är även jätte fint :). hoppas allt är bra med er. Kram

 12. Jessica says:

  Här hos oss är det Farmor som står för pannkakorna! Hon hämtar ofta barnen på torsdagar och är hemma hos oss tills jag kommer från jobbet och då är det pannkakor som gäller. Jag har försökt ta upp olika sorters mat från frysen och föreslagit men det slutar alltid med pannkakor ändå… Så nu har jag gett upp! ;o)

  Själv är jag helt värdelös på att vända pannkakor så jag väljer att göra plättar i stället, d v s små pannkakor lagade i ett plättjärn = en pannkakslagg med sju fördjupningar. Mycket lättare!

 13. Elin says:

  Haha, vad roligt. Min pappas fru är också från Luleå och vi hade jämt diskussion om det här med plättar och pannkaka hemma! 🙂 Tror att det var något sånt här :

  Luleå:

  Småplättar

  Plättar

  Pannkaka

  Sthlm:

  Plättar

  Pannkakor

  Ungspannkaka

  Ha det toppen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *