Kvällens sista…

Allmänt

Kom på att vi hade så rolig tur i kväll. Vi hade varit och tittat på en lägenhet och när vi skulle därifrån så ringde de och beställde en taxi och vad kommer? Jo, en "tuk tuk" 🙂 Så – nu har Johanna åkt tuk tuk för första gången och jag kan ju säga att det var TUR vi köpte "resevagn" (Maclearen) för vi hade aldrig fått in vår rosa bugaboo i tuk tuken *skratt* 🙂

(för er som inte vet vad en tuk tuk är- det är en liten liten mini "buss" typ som är öppen på alla sidor där man sitter, men har tak, man sitter liksom på en "bänk")

Jag kan tyvärr inte lägga ut bilder härifrån (vet inte varför? det går bara inte, har försökt 10000 gånger…) men gör det så fort jag kommer hem!

Sen ett meddelande till Kjersti:
sötaste du – kan du vara en ängel och ta in vår post också varje dag? JIG är rädd att vår postkasse är helt över fylld.. jag glömde att be dig om det.. TACK!!!! 🙂 ( du har nyckeln på samma ring som de andra) Har försökt att smsa dig men tror inte att det fungerar? Och du – TUSEN MILJONER TACK för rese kittet!!! :-))) du är ju bara helt underbar vännen!!!! Jag koste mig med alla notiser du skrivit i Se&Hör och tack för fina kortet och boken!! (jag hade läst den, den är hur bra som helst!!). You´re an angel!!!! 🙂 Kram!

Nu – dags för wine cooler, room service (underbar thai rätt med kylling & ris) och mys hörnan…! 🙂

Önskar er alla en TREVLIG HELG!!! 🙂

Och just det ja… jag tog fotmassage och gjorde franskmanikyr på tårna i dag i solstolen… det är sååå lyxigt!!! De går runt söta tjejer och erbjuder massage, manikyr, pedikyr etc hela dagarna på hotellet. och det kostar ju ingenting.. det jag gjorde idag, massade, fotvård & fransk manikyr kostar ca 150 kr. 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *