My FAB måndag!

Allmänt

Måndag runt kl. 14. Jag tittade så klart in hos nyöppnade COS men jag hittade inget att shoppa… Har du varit där? Shoppat nåt? Min outfit: bluse Hunkydory, jacka Odd Molly (båda från Daisy), byxor Maison Scotch solbriller Marc Jacobs och halsband Cloud69.

Efter en fantastisk långweekend i Stockholm så har jag landat hemma i Oslo så nu är jag back in bloggbusiness! 🙂 och det är verkligen på tiden för shit vilken usel bloggvänn jag har varit i helgen. Förlåt!  Orsak: vi har flyttat runt så mycket att jag aldrig haft tid att sitta still…  Först bodde jag & Johanna hemma hos bästa Lotta & Co fredag – söndag, sen flyttade vi in på Scandic Anglais tillsammans med JIG söndag – måndag också avslutade vi med att besöka min kära moster & Co måndag – tisdag.  Men nu är jag som sagt hemma igen så nu blir det ordning & reda! 😉

Igår (måndag) mötte jag & Johanna upp min bror för en dag på stan och det var så mysigt att gå runt och inspireras… ! I looove it! 🙂

Vi mötte upp min bästa Camilla för en underbar lunch i solen på Sturehof. Det blev en speed-dejt-deluxe!

Sturehof är ett av mina absoluta favorit hak, här äter jag Sturehofs  bouillabaisse och till dessert: Plopp ! Ett tips! om du äter middag här så får du inte missa Obaren 1 trappa upp. Där har jag haft många festliga kvällar!

Svenskt Tenn har flyttat in på biografen Astoria fram till oktober (de renoverar sina lokaler på Strandvägen). De har SÅ mycket fint!

Vi avslutade shoppingdagen med ett stopp på ett annat favorit hak: Grodan där vi njöt solen och jag såg bl.a. Ebba von Sydow trippa förbi med sin nyfödda i barnvagn… (min fina väska kommer från Odd Molly).

Från Stureplan åkte vi raka vägen hem till min moster & Co för en riktigt, riktigt trevlig middag och det var så kul att mina kusiner Stefan & Christina (+ boyfriend) var där!

Jag har som sagt haft en FAB weekend och jag är så glad över att jag har hunnit med att träffa både familj & vänner! och Stockholm är verkligen världens vackraste och bästa by så en sak är säker: jag reser snart tillbaka!! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “My FAB måndag!”

 1. Härliga bilder från vackra Stockholm!
  Kram, Linda

 2. Tack Linda! 🙂 Önskar dig en flott dag! Kram! 🙂

 3. Ditte says:

  Härligt att u också tycker att Stockholm är bäst! Det gör jag också, men jag har en god tvåa.
  Kanske inte för att den staden alltid är så vacker i allas mening men den är helt fantastisk vad gäller shoppng, kultur,stämning, miljö, nöjen, hotell, barer och restarangutbud.
  Staden? Jo det är Beijing! ( Har bott där i tre och ett halvt år och återkommer ett par gånger om året)

 4. D I N A R A says:

  Stockholm visade sig från sin bästa sida igår! Studentflak, glada studenter, ljuvlig sommarvärme! Kan inte bli bättre. Hoppas att ni njuter! kram

 5. Lina says:

  Åhh vad roligt med bilder från helgen! kram

 6. Lena says:

  Var på COS idag och blev inte så värst imponerad, hittade ingenting jag heller.
  Obaren..oh my!:) Där har jag oxå hängt mycket förr..kanske vi har setts där i vimlet nån gång ;)Hälsningar från ett sommarvarmt Sthlm idag, kram

 7. Josefin says:

  Hei Anne Stina
  Verden er rar og morsom innimellom – jeg googlet nemlig noe her om dagen, noe helt annet – men jeg havnet paa en blogg som bla skrev om aapningen av en COS butikk i Barcelona og da hun nevnte at det var i samme konsernet som H&M – ja da ble jeg nyskjerrig – jeg har ALDRI hoert om det foer. Naa skal ikke jeg paastaa at jeg er av de som oppdager slike ting foerst akkurat, men hvorfor er det at jeg ikke har hoert om det foer – finnes det i Norge?? – her har da tydeligvis en butikk vaert aapnet siden 2009…
  Hvordan har det seg at du ikke fant noe??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *