Kvällsmys.


Puss min prinsessa !

Mitt hjärta var på sitt allra bästa badhumör i kväll och hon plaskade och sjöng hur länge som helst.   Sen somnade jag redan efter ett par sidor av Askungen och vaknade av att Johanna sa "mamma inte sova!"  det sätter sina spår att stiga upp kl. 05 på morgon 😉


Det är kul att leka med båtar .

Johanna älskar att leka med både båtar & bilar och hon bygger lego (duplo) varje kväll.  Hon är inte någon "lekameddockor" tjej ännu, men det kommer nog 🙂

 
Badflickan.

När Johanna ska gå och lägga sig så ska hon ha med sig så mycket saker i sängen att hon nästan inte rymms själv. Det är Lollo, Bernie ++ fler kosedjur, drømmehagen figurerna, Pippi + Tommy + Annika, gula bilen, klockan… ja, listan kan göras lång 😉  Också ska jag som sagt läsa Askungen till hon somnar. Tycker att den sagan är så fin och jag blir lika rörd varje kväll.

Det är dags för mig att fortsätta att sova….zzz… så jag säger TACK för idag så ses vi igen imorgon bitti !

Godnattkramar! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Kvällsmys.”

 1. Anonymous says:

  Tips!

  Ställ en liten docksäng bredvid henne där hon kan lägga allt som hon vill ha med sig. Hon somnar själv snabbare och blir inte störd under natten av alla prylar i sängen. Lilla gumman kommer sova bättre!

 2. Wenche says:

  Hei:)

  Det er likedan her, Stina skal ha m så mye bamser osv i senga når hun skal legge seg at det nesten ikke er plass til henne selv…;)

  Minner om ei bok jeg brukte å lese til ungene før, "Lisen får ikke sove"!

  Hva heter Askungen på norsk?

  Ha en riktig fin tirsdag:) Jeg har fri idag, og det skal jeg nyte:) Selv om det her i Trøndelag er grått og regn:(

 3. Angela says:

  Mysigt med badstund! Men du, kanske inte alla flickor måste leka med dockor, precis som inte alla killar leker med bilar! Vi måste försöka se förbi könsrollerna med våra små, det är viktigt ansvar som förälder! =) Låt henne vara barn istället för "prinsessa"!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *