Kvällsmys & Johanna shopping.


En busig Johanna då jag höll på att bädda rent i sängen, något som inte var helt lätt då hon insisterade på att vara mitt uppe i den 😉  På höjden bakom hjärtat skymtar den "moseskorg" som är ett TIPS! till er som väntar eller precis har fått baby. Jag använde den massor till Johanna ! När hon sov i den så kunde jag på ett enkelt & smidigt sätt bara med mig henne runt i lägenheten (tex då jag duschade var hon med på badet, då jag åt var hon på köket, sen på kontoret osv).

Hos oss har kvällen bjudit på massor med bus och mys fram till att darlingen somnade och nu har jag precis tittat på den nya mini-serien "Blomstertid" på TV4 som var riktigt, riktigt BRA ! Såg du ? vad tyckte du ? Jag gillar verkligen Mr.Magnusson, vilken duktig kille !

Jag kom på att det är en stund sedan jag visat er "Johanna-shopping" så varsågoda, här kommer ett par tips :

 
På Johannas rum…  (klänningen hittar du hos Zara för 199nok.) Det var en stund sedan jag shoppade dessa godbitar men förhoppningsvis så finns de kvar ..

Den här super söta hatten från Repetto hittade jag hos butiken Barna på Hjørnet (på Frogner), den kommer att bli "pricken över i" till klänningarna soliga sommardagar.  Och titta ! en GRÖN (!) klänning / kjole ! Nu blev ni allt förvånade? 😉  Johanna kommer att matcha den med vit t-shirt och vita tights och själv kommer jag att ha på mig en grön kofta och vit klänning 🙂

Nu ska jag gå på mitt "kvälls-skift" och jobba en stund och jag tror att jag passar på att TACKA för idag kom jag på, för då jag jobbat klart ska jag dyka i säng så att jag är pigg imorgon då jag ska iväg på en pressfrukost där Gina Tricot ska presentera sin höst.

Hoppas att du har haft en mysig kväll och att du får en GOD natt!

Nattaklem! ♥

Kategori: Johannas rum. | 7 Comments

7 responses to “Kvällsmys & Johanna shopping.”

 1. Mie says:

  Så søt kurv 🙂 En slik bør alle små prinsesser ha 🙂 Jeg skjønner ikke helt hva den kurven står på der oppe? Er det et skap..?

 2. Mie-

  Korgen & förvaringsboxarna står på en "utbyggnad" som är våra garderober i hallen/gången. Tidigare ägaren hade total renoverat lägenheten före vi flyttat in och gjort många smarta lösningar. Kram! 🙂

 3. Mie says:

  Ahaa! Så genialt! Dere er heldige som har en så nydelig leilighet og du virker være en fantastisk mamma for Johanna! Hun er jammen meg heldig som har en så god, snill og positiv mor som sprer glede til utrolig mange blogglesere hver dag! Klem tilbake

 4. Det var verkligen ett bra tips med "Mosekorgen"… fast annars så kan man lämna bebisarna i deras spjälsäng medans dom sover, man brukar höra när dom vaknar 🙂

 5. Em says:

  Hej Anna-stina!

  Visst är det smart med babykorg, hade själv en liknande fast på hjul till dottern min. Nu väntar jag min andra dotter som är beräknad i juli och undrar vart du köpt den fina sänghimlen? Är rosorna med eller har du köpt dem separat?

  Den är verkligen jättefin, vore såå tacksam för svar, då baby inredningen har satt igång här hemma.

  Kraam/ Em

 6. Sofia says:

  Hej Anna- Stina,

  Vart kan man köpa en sån fin Moseskorg?

  (Ang att den svenska nationaldagen firas i Oslo, det är helt fantastiskt.. här i Sverige kommer det aldrig bli lika speciells som 17:maj, jag tyckera tt det norska folket är fantastiskt och är så glad att min sambo och hans familj är just norrmän.

  Ha en fin dag och tack för en av mina dagliga-måste-bloggar

 7. pussy fatale says:

  vilken söt bild på johanna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *