KVÄLLSMYS PÅGÅR.

Just nu pågår packning, mys, playstation spel (det var en sååå bra idé av JIG att överraska med det på julafton, Johanna loves it!), disk, tvätt av kläder och städning här hemma samtidigt som sötaste lilla Gizella ligger och snarkar (jo, hon snarkar, det är såååå sött) på en stol här vid min sida efter en dag som bjöd på badhusbesök (det var första gången jag var in på badhuset sedan jag gick och simtränade, för typ 30 år sedan…), playdate  och en liten shopping/fix-tur på stan.   Alltså Gizella är utan tvekan det bästa som hänt oss i 2018!  Åh så mysigt det är att ha henne som en del av vår lilla familj.  Och här kommer några bilder från igår kväll, då J & G tokmyste i soffan och om jag känner de rätt så intar de samma position strax som en avslutning på den här dagen!  Inga kan mysa som de…! 🙂

De sista amaryllisarna vissnade tyvärr så nu blev det rosa i Dagg vasen istället. Hade gärna kört på med amaryllis men plötsligt så var de inte lika lätta att få tag i…   En tacksam sak med den här blomman är i alla fall att den står hur länge som helst. That I like! 

Och så här blev om-möbleringen då öppna spisen flyttade in. Vi hade soffan på samma ställe förra julen också men då fick jag aldrig till någon riktig mysfaktor men i år så blev det precis så som jag tänkt mig (tack vare öppna spisen…). Och dagarna före julafton flyttade ett par nya kuddar in i soffan, har sett på de här i flera år och nu då jag ville ha mer “vinter stämning” så passade de perfekt (kommer från Ceannis).  Sen blev det inte bara 1 julgran i stua i år utan 3. Ha, ha. 2 av dem ser du här och ja, jag kör på med granar och jul ett bra tag till här hemma för jag behöver ljuset & myset de sprider i vintermörkret.  Ser du föresten hörlurarna som hänger i granen? Blev så glad då jag hittade de i Oslo. En symbol för JIG´s jobb med Kygo…! 

 

Mina små älsklingar…!  De är sååå söta ihop och Gizella blev verkligen den katt Johanna önskade sig för hon har b.a.r.a. ögon för Johanna vår fluffiga lilla vänn. Mig och JIG bryr hon sig inte ett dugg om…

Och ja, jag har så klart en “gran” i matsalen också, men en enklare variant i form av en husgran size XL med ljusslinga i. Och nu ser jag att husgranen i fönstret håller på att välta. Ha, ha. Bäst att gå och styra upp det… tror den är törstig… 

 

Nej men om jag skulle sladda ner i tvättstugan igen, sen åker myskläderna på!  🙂

Önskar dig en härlig kväll fylld av feelgood!

 

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina, Julen 2017 | 10 Comments

10 responses to “KVÄLLSMYS PÅGÅR.”

 1. Marie says:

  Så härligt att du är tillbaks igen!! Kram!

 2. Stina says:

  Åh, vad vackert hem du har! Elegant, men med lite barnsligt roliga inslag! I like! ^^ Hur får du dina hängrosor (åh, vad är det de heter??) så fina??!

 3. Hilde says:

  Alltid koselig og inspirerende å lese bloggen din:) ønsker meg et innlegg om J sitt rom da vi skal i gang med oppussing til stort jenterom:) trenger inspirasjon;)

 4. Josefine says:

  Så mysigt ni har det! Och en katt höjer verkligen mysfaktorn Kram

 5. Dee says:

  Så mysigt med kisse,jag ägde en sån en gång,men vilken pälsvård ,min dotters kelgris,med hon förstod inte hur viktigt det var med att borsta och kamma varje dag,försökte förklara för henne hur viktigt det var,inte förrän vi var till veterinären och han sa att det var rent djurplågeri att missköta pälsvård,ja vi fick en regäl tillsägelse ,och fick åka hem med en nerklippt katt,efter det blev det bättre.hon blev 12 år.

 6. Elisabeth says:

  Hei❤️ Vi vurderer tre uker i Thailand i sommer. Har du noen tips til hvor i Thailand vi burde bo? Vi har aldri vært der før☺️ God helg!

 7. Kerstin says:

  Fullt upp förstår jag..men det är okej. Lägg allt fokus på Johanna det är ni värda på er minisemester. Ha det så bra.

 8. Fantastiskt fin bilder och granen är ju underbar. Ni har verkligen fått det fint där uppe i norr ♥️

 9. Anna W says:

  Hej!

  Vill du berätta var du köpte Gizella ifrån? Har lite funderingar på att köpa perser:)

 10. Anonymous says:

  Du är rolig! 2 januari – “Och mitt nyårslöfte är att inte ha såna här tokiga blogguppehåll mer än max 2 dagar under 2018.”
  7 januari.. .. inte bloggat på 3 dygn…
  Hoppas du/ni haft det riktigt bra! Det är ni värda men du är saknad i mitt flöde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *