KVITFJELL: SKI YOU LATER…!

Allmänt

Happy new week mina kära vänner! 

Ny vecka – Nya härliga möjligheter! Och jag startade min vecka med ett styla håret hos bästa Olivia på Annelis Hårdesign så nu känner jag mig sååå mycket fräschar runt huvudet igen. Love it!  för efter dagar med hjälm på i skidbacken så var det inte många lockar kvar kan jag säga. Oh my… har aldrig haft en värre hair week… ha, ha.

Men nu: tillbaka till Kvitfjell! och förra fredagen, 23 februari, då snön fullkomligt vräkte ner då vi vaknade på morgonen så det blev bara åk i närmaste backen för mig för jag tycker att det är lite läskigt att ta sig upp bland molnen då sikten är så dålig eftersom jag inte känner till systemet.  Men vad gör väl vädret då det finns härliga restauranger och after ski? Så denna fredag blev oavsett helt magisk på alla sätt!

 

 

 

 

 

 

Jag tog rygg på finaste M i backe då Johanna och S valde att köra lite mer fotoshoot innan lunch.

 

Oh my… det snöade like crazy…

 

Så otroligt mysig restaurang i backen där våra kära vänner hade bokat bord för lunch till oss alla även idag.

 

Skagensmörgåsen igår var så otroligt god att jag gick för den i repris.

 

Det passade helt perfekt med en lite längre After Ski idag.

 

Pink + Red = en favorit match.

 

Såå inspirerande bukett! Min K har fantastiskt god smak.  Den här buketten blir en ett tips nu inför påsken, och de där rosa blommorna, de står otroligt länge.

 

Sista kvällen på hytta för den här gången och mina bästa K hade pimpad tallrikarna till girlsen med cute gifts.

 

Uppdaterar med bildtexter under dagen.

 

Önskar dig en magisk start på veckan!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

40
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “KVITFJELL: SKI YOU LATER…!”

  1. A says:

    Johannas vän, den mörkhåriga tjejen. Herrgud så galet vacker hon är. Vilka drag 🙂

  2. Lena says:

    Underbart med skidsemester. Aldrig varit i Kvitfjell, endast Trysil i Norge.
    Fin dag till dig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *