KYGO LIFE!

Allmänt

oh-wow-oh-wow-oh-wow-quote-1 2

Darlings! 

Sent igår kväll fick jag veta att det var 6 (!) sidor i Dagens Næringsliv (Norges Dagens Industri) igår om Kygo Life som jIG lanserar på onsdag. Alltså hur sjukt bra PR är inte det? Ohhh… detta blir så galet spännande!  Du hittar saken HÄR ! och jag ska lägga upp bilder här också strax, måste bara fixa frukost till min lilla darling först.

Så där ja – då är frukosten i box och jag är på väg i duschen. Gotta love dessa soooofta lördagsmornar…! och  – eftersom vi ska på resa till veckan, och inte kommer hem förren skolan startar, så ska jag använda dagen till att fixa klart här en trappa upp i Casa Gizmolina därför passar det mig perfekt att Luleå bjuder på regn idag. 🙂

skodvin_kygo_02.2

Ögongodis på morgonkvisten…! JIG väljer verkligen de snyggaste, mest jordnära,och väldigt likeable personerna att jobba med. Först Therese Johaug och nu Kyrre. Jag tar av mig mig hatten…!  (men först så valde han mig. Ha, ha. eller ja, jag kom väl i och för sig efter Vegard Ulvang..)  Bild från D2.

FredJonny_S04_Lady_Shearing

Sneak peak av kollektionen som lanseras nästa vecka.  Den här skinnjackan bara må.jag.ha.! 

FredJonny_lady_amsterdam_sw

Älskar softa tees som denna…! 

FredJonny_S05_Lady_Cocoon_D

Vad är ditt första intryck av kollektionen? Hit me! är nyfiken!  Och – bilder på herr kollektionen hittar du om du klickar på länken till artikeln (högre upp i inlägget).  

Och du – om du är på instagram – gå gärna in och följ Kygolife där! och ja, följ gärna även mig så klart (jag heter Gizmolinas på insta) och Kyrre, han hittar du under Kygomusic. Han har nååågra fler följare än mig, typ 1 miljon….Ha, ha.  Nej, nu måste jag ta tag i dagen här.

Önskar dig en FAB lördag! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “KYGO LIFE!”

 1. Emma says:

  Jättefint! Verkligen scandichic! 🙂
  Har bara sett dessa bilder då!
  Saknar din blogg. Förstår att annat kommer emellan men du pepprar oss med så mycket feelgood och energi så man saknar verkligen dina inlägg om ditt och datt när du tar längre uppehåll!

  Kram på dig!

 2. Tina says:

  Mitt första intryck…. att jag är gammal. Men antar att 35+ inte heller är målgrupp

 3. Elin says:

  Flotte klær!! Og jeg er over 40

 4. Eva says:

  Jag är 47 och dottern 17, vi träter redan om vem som ska ha den stickade klänningen…

 5. Anna says:

  Sååå snyggt!!:) helt min stil och jo jag är över 35, haha!:)
  Såå spännande och roligt för er! Bästa du. <3

  Njut av kvällen! Puss

 6. Marita says:

  Åh vilka snygga kläder, var kan man köpa dem?

 7. Monica says:

  Love it!!! Og jeg er 45 🙂

 8. Elisabet says:

  Så snyggt! Min son som är Kygo-fan sedan länge kommer defintivt vilja kolla in det här, men även jag ser jag på bilderna! Återkom gärna med hur och var man kommer kunna shoppa:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *