L.A.Z.Y. SUNDAY.

Allmänt

Darlings, darlings! 

Jag gick runt med ett pressat tids-schema på ett A4 ark igår, första stopp var Steen & Strøm e.x.a.k.t. kl.10.00 och sen snackar vi hårstyling kl.10.30, shopping av vin & bubbles kl. 11.30,  make-up kl.12.00, ballongshopping kl. 13.00 och  sen, kl. 19.00 hade jag en liten FAB 40+ fest  och det är första hemmafesten jag haft på ja, vad kan det vara? 4 år? så det var så klart xtra kul just därför och  jag är bara så otroligt glad över kvällen blev så lyckad, trevlig & festlig!

 Men, det kostar på att party like a rock-star så,  idag är jag baaaaakis med stort B så jag är super happy över att JIG tog med sig J till Leo´s för några timmar sedan (hallelujah för lekland) så att jag kunde ligga med chipsskålen på magen i soffan och chilla för min status dagen efter party nuförtiden är lite så här:

Någon fler som känner igen sig? 😉

Och som ni vet så har jag alltid en önskan om att de kalas, fester etc som jag arrangerar ska ha de där lilla xtra och en sak är helt säker: det är SÅ mycket enklare att fixa sånt till barnkalas än till en vuxenfest. Jag googlade massor på happenings till tjejfester etc och det enda som kom upp var att hyra in en strippa, en manlig sådan så klart, och jag hittade en sexig sak som gärna hade fått dyka upp bakom dörren runt kl.23, men alltså 2.500 – 5.000 var priset så det gick bort, men en annan gång kanske… 😉  Så, istället körde jag “töm din handväska” och en ordentlig presentationsrunda av alla gäster eftersom de flesta som var här inte hade träffats tidigare. Och, när de presenterade sig så fick de även säga sitt mål för 2014. Det är ett tips att köra den frågan på fester! för plötsligt lärde vi känna varandra ännu lite bättre.

Som alternativ till strippa så hade jag tänkt att bjuda på detta snacks. Ha, ha.

Nej, nu måste jag lägga mig ner igen känner jag, eller shit! jag hör Johanna ute på gården. The family is back! så bara att bita ihop.

Önskar dig en underbar söndag också återkommer jag senare med ett bildregn från igår! 🙂

L.o.v.e. you all!!!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “L.A.Z.Y. SUNDAY.”

 1. Kristine says:

  Ønsker deg riktig GOD BEDRInG 🙂

  Det blir herlig å våkne opp mandagsmorning.

  Nyt sofaen 🙂

  Klem K

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. Kristine! 🙂 Och ja, jag har nog aldrig tidigare längtat efter en måndagsmorgon så som jag gör idag… Ha, ha.

   Önskar dig en dag fylld av skön avkoppling! Stor klem!

 2. Nina says:

  Vad spännande med bilder för inspo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *