L.E.D.I.N.

Allmänt

Men alltså såg du Ledin i kväll (SVT 1) ? Herreguuud v i l k e n kille !  och ingen är väl så mycket sommar som Thomas?  Jag sjöng mig hes till hans hits och lilla J tyckte att jag var såååå pinsam “sluta vicka så där på huvudet mamma, du ser ut som en pingvin!” . Pingvin ? ha ha.  Barn är härliga!  Men tillbaka till Thomas: hur snygg är han inte ? och sexig!  Coolt också att han kryddade konserten med SÅ många andra riktigt bra artister.  Bara en äkta stjärna gör något sånt !

Nu har jag egentligen typ 58 kartonger att försöka trolla bort innan jag lägger mig men eftersom jag inser att det skulle ta mer än hela natten så tror jag att jag struntar i hela saken och lägger mig i stället och drömmer om att de är borta då jag vaknar i morgon bitti för då kommer det 3 (!) containers med saker som ska in här.  I know, it´s c.r.a.z.y. !  😉

Sweet dreams sweeties ! I morgon är en annan dag …. !

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “L.E.D.I.N.”

 1. Maja says:

  Ledin… allas vår nostalgi-sommar-idol! vilken trevlig blogg! Maja

 2. Annica says:

  Jaa, jag håller med dig – vilken stämning!! Alla i publiken sjöng med, ung som gammal – han är heeelt underbar!! Bara för det hade jag hans låtar i öronen till min löpning i morse 🙂 Ha en härlig dag, hoppas solen skiner även i Oslo 🙂

 3. Fy sjutton vilket ös det var!! Vi körde ljudet via vår Geneva & grannarna fick sig en rejäl dos Ledin här hemma.
  Han är ju bara GRYM & verkligen still going.

  Massa lycka till idag hjärtat med dina 3 containers, jag måste säga att jag inte är avis för en gång skull. Fy så mätt jag är ännu på flytt…..

  Puss på dig & MASSA packa upp energi från mig

  • gizmolina says:

   Ja shit vilket ÖS ! och vilken mann !! Jag kan säga att jag är också hyfsat mätt på flytt…. ska bli SÅ skönt när sista kartongen är tömd. Tack för packa upp energin . Behöver den ! Kramar ! 🙂

 4. fru Svensson says:

  Ledin har Alltid varit min Idol nr 1.
  På 80 och 90 talet spelade jag hans musik på jobbet så de andra hade nog gärna slängt min stereo om de kunnat, hihi
  När jag sen blev sjuk har jag inte orkat med någon musik alls förrän nu, och oj vad jag har mycket att ta igen.
  Hade TVn på ,på det högsta igår.
  Den lilla Katten stirrade på mig som om den sett ett ufo och gick sen och gömde sig 😉
  Sötnosen 😉
  Och Snygg,JAA ,har aldrig tyckt han varit snygg men nu,OJ säger jag bara.
  Såg du “Så mycket bättre” ett tv program där artister umgås i en vecka på Gotland,och sjunger varandras låtar ? om inte så kolla in det på tv4,Ledin va med där.
  Hoppas du sovit gott så du orkar med allt du har att fixa idag.Många Kramar.
  ps.Sätter på en av alla mina Ledinskivor ( har alla ) och tänker på dig och Johanna.

  • gizmolina says:

   Jag såg Så mycket bättre och han var underbar där också ! 🙂 Herregud vilken BRA artist han är !! Jag måste också shoppa någon av hans cd´s. Önskar dig en fantastisk torsdag ! Kramar !!

 5. casaofmia says:

  Ja vi såg Tomas igår och han är ju helt fantastisk, vi sjöng också med – tjejerna och jag! Jag var på hans show på Rondo i vintras och blev nästan kär, kram och ha en fin dag

  • gizmolina says:

   Åh den showen på Rondo hade jag velat se…. ! Han är verkligen helt fantastisk !! 🙂 Happy torsdag ! Kram !

 6. Anita says:

  Ja, jag såg Tomas Ledin igår kväll, mycket bra var programmet.:-P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *