I`M ALIVE !

Allmänt

Godkväll sweeties!

I`m alive! äntligen! Fast helt tipptopp är jag inte…men bättre! och det är ju huvudsaken!

Så i dag har jag varit ute och fixat ärenden inför JIG`s födelsedag också har jag så klart tittat på Melodifestivalen! Åh som jag älskar det programmet! med eller utan hår under armarna! 😉   Men i dag var det lite märkliga artister alltså…. så bäst var nog faktiskt Herrey`s !  Jag var SÅ kär i Louis en gång i tiden och jag och min bästis Lotta + min kusin Eva-Lena köade i timmar innan deras konsert uppe i Kalix.  Ja faktiskt så många timmar att en lokaltidning kom och intervjuade oss och vi hamnade på bild på 1:a sidan med Herrey`s pannband på. DET var tider DET! Ha, ha. Och sen, efter Mello, så var det QX galan. Guuud så glammig och underbar gala! Och Måns, alltså vilken kille! Såg du? Han var naken ena stunden och i rosa glittriga kläder nästa… Me like! och jag gissar att du också like? eller? 😉

Fick som vanligt en dos härlig inspiration då jag tittade förbi hos Bolina i dag. 

Och se här! Fräscht dukningstips inför både födelsedagar & morgondagens morsdagsfiranden runt om i Norge. 

Vitt, vitt, vitt. Snyggt, snyggt, snyggt !

Jag ska faktiskt ta och gå och lägga mig nu. Ja, redan ! för jag är helt slut efter att ha varit ute på vift i butiker, handlat mat,  lagat mat, städat undan, dansat till Mello (ni vet då man sitter och dansar genom att vifta med armarna typ) , lagt hjärtat, dansat till Army of lovers (visste inte ens att de exsisterar längre?) etc…puh… märks att influensan inte flyttat ut helt ännu…så en sak är då helt säker: vi ska njuta varje dag som vi får vakna frisk! för att vara sjuk är då verkligen ingen dans på rosor.

Önskar dig en festlig fortsättning på kvällen och en riktigt, riktigt GOD natt då den tiden kommer!

GoDnAtTkRaMaR!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “I`M ALIVE !”

 1. Amelie says:

  Godmorgon! Så härligt att du har kryat på dig.
  Det har varit tomt utan dig:)
  Hoppas du får världens bästa söndag m familjen.
  Kram Amelie

 2. Ditte says:

  Skönt att du är piggare igen.
  Och visst blev man glad av QX galan? Verkligen uppiggande och roligt. Mellon tycker jag är riktigt tråkig i år. Men Sanna lyste upp!
  Önskar dig och de dina en fin dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *