L.Ö.R.D.A.G.

sweet-saturday-quotes

Glad lördag sweeties! 

Här i Casa Gizmolina kör vi en soft start på dagen idag och jag älskar det. Var i och för sig uppe strax efter kl.08 men bara det att vi sitter länge vid frukostbordet med Nyhetsmorgon på i bakgrunden är så makalöst skönt.  Och igår kom JIG hem igen och det blev liiiiiiite stress för mig för du kommer kanske ihåg vad jag skrev om hans skrivbord? att jag skulle röja det före han kom hem? Well – plötsligt ringer han från Arlanda (han hade tydligen varit på möten i Stockholm hela dagen) och säger att han kommer med en tidigare flight! Heeeeelp!!! Så – redan kl.17.30 var jag och hämtade honom på flygplatsen och då hade jag varken hunnit röja bord eller handla mat så – det vara bara att stänga dörrarna till kontoret och hämta take-away. Ha, ha.!

Men – nu är det ingen återvändo….

14563561_10153847612480796_7440485621778380439_n

Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för magisk feedback på mitt förra inlägg. Ni gör mig obeskrivligt glad och jag är så enormt tacksam över att jag har så fantastiskt fina bloggvänner. Love you all!!!  Puss, puss! 

12208595_10153151906445796_4548528718084344451_n-640x640

Här är föresten J´s halloween kostyme som hon haft 2 senaste åren (fördelen med att flytta – hon kunde använda samma).  På tal om att man inte måste klä ut sig till något blodigt / fult…  She´s a Super Girl!  (kostymen beställde vi från Potterybarn Kids i USA).

….så, nu skickar jag mina J på bio tillsammans med en söt vän av Johanna också går jag en trappa upp. Så, då vet ni vad jag gör idag…! Vad ska du själv göra? Berätta gärna! det är så kul att höra!

Önskar dig en underbart härlig lördag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “L.Ö.R.D.A.G.”

 1. Frida says:

  Här fixar vi inför morgondagens tvåårskalas så just nu är vi iväg och köper lite lunch, sen ska det bakas, slås in paket och dekoreras, så himla roligt!
  Hoppas du har en mysig dag och att du får en fin ordning där uppe 🙂
  Kram

  • gizmolina says:

   Men åh så fantastiskt kul att fixa 2-års kalas!!! 🙂 Jag blir lite avis nu känner jag för kalasfix är ju bland det absolut bästa som finns!

   Skickar ett stort GRATTIS till födelsedagsbarnet och önskar dig en underbar kalashelg! Kram! 🙂

 2. Lena says:

  Löparrunda i skogen. Baka. Fixa mat.

  • gizmolina says:

   Det låter som ett perfekt recept på en härlig dag! Spring gärna lite för mig också är du snäll… 😉

   Njuuut dagen Lena! Kram!

 3. Sanna says:

  Dagens planer: Långpromenad med döttrarna, baka chokladbollar som lördagsgodis och planering av vårt husbygge

  • gizmolina says:

   Men vilken bra idé att baka chokladbollar som lördagsgodis! Det ska jag också göra med Johanna en gång. Tack för tipset! 🙂 Och att planera husbygge låter ju bara hur kul som helst. Önskar er stort lycka till!!!

   Njut din lördag vidare Sanna! Kram!

 4. Är i Stockholm och förfirar svärmor som snart fyller jämnt.
  Varit på Ulriksdals Värdshus och ätit och druckit mycket GOTT.
  Hade varit toppen om jag inte vore SÅ förkyld.
  Nu slappar vi på hotellrummet….tror vi gör det resten av kvällen.
  Hoppas det går bra med röjandet.
  Kram Titti

 5. Marlen says:

  Hej är på väg till Kentkonsert i Luleå!

 6. Christina says:

  Övervåningen står kvar även om du inte fixar klartunder dagen, tänk det är ingen annan som tar hand om det och att du själv bestämmer när du vill ha det klart. Själv har jag trots kaos i hemmet bokat en spontanresa för mig och min man till Kanarieöarna för lite sol och värme under en vecka. Älskar att resa och nu när man är pensionär och inte behöver be en arbetsgivare att få ta ut semester så är det som att man blir sin egen chef:)
  Kram

 7. Karin says:

  Har städat nästan hela dagen och nu sitter jag i soffan och myser med mina två kissemissar.
  Hoppas att du får en lika fin kväll som oss.
  Kram från Karin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *