L.ö.R.d.A.g.!

Allmänt Thailand 2012

I ett provrum på Central ikväll runt kl.19. Var vi shoppat? check påsarna 😉 och plötsligt fick J för sig att göra flätor då jag precis provat klart. Cutie!

Daaarlings!

Idag vaknade jag rekord tidigt (för att vara mig) av att telefon ringde. Brydde mig inte om det utan försökte somna om… men så ringde den igen… tänkte att någon ringt fel så jag slog av den…då ringde det på vår hemtfn ! och då började jag bli orolig att det hänt någon nåt så gissa om jag blev glad då det bara var vår underbara granne som frågade om vi ville ha skjuss till beachen?  En bra sak med att jag blev väckt var att vi landade på Kata Noi Beach redan runt kl.11 vilket är ovanligt tidigt för att vara oss girls.  Och efter en heldag där så hann jag bara ställa in strandväskorna innanför dörren och hoppa i en klänning innan vi åkte vidare mot en shoppingkväll på Central Festival. Sen, då vi kom hem, mötte vi upp grannar i restaurangen och NU är det hög tid för mig att duscha av mig sanden för klockan har ju hunnit bli 22.40 här i Phuket.

Både jag & Johanna blev helt förälskade i den här ryggsäcken. Johanna sa att hon ska ha den då hon börjar skolan…snacka om att hon l ä n g t a r till augusti.. !

Och om någon undrar om J tappat en sko? så är svaret nej. Hon ramlade på väg hem från stranden och hade ont i foten så hon ville inte ha på sig någon sko ikväll. Gissa om foten var smutsig då vi kom hem? typ jätte smutsig.

Hoppas att du N.J.U.T.E.R. din lördag! 🙂

LoVe!

Miss.G.

P.S ska lasta ner pics från dagen nu så uppdaterar strax inlägget.  Fixat!

Kategori: Allmänt, Thailand 2012 | 9 Comments

9 responses to “L.ö.R.d.A.g.!”

 1. Anna i Kalix says:

  Vilken härlig dag ni verkar haft… 😀 Ser fram emot bilderna 😀

  Njuter av lördagen i fulla drag! Just nu under filten… i soffan… med raggsockorna på ;D . Minus elva idag men solen har visat sig några timmar… Bara en sån sak! 😉

  Ha en fortsatt mysig helg i erat paradis!

  Kram Anna

  • gizmolina says:

   -11? shit vad kallt det låter! tur du har raggsocker att värma dig med! Önskar dig en fantastisk helg! Kram! 🙂

 2. lajla says:

  Hej daaaaarling! Undrar bara hur länge du ska vara i Thailand? Har du affären stängd då, och hur går det runt eg. med nystartad business och allt?

  Kraaaaaamizzzz

 3. Anita says:

  Vilka fina bilder som vanligt. Ryggsäcken var verkligen läcker, blir kanonbra till skolstarten. 😉 Har varit ute och gått promenad, blev 3,2 km i riktigt blåsigt väder. Egentligen inte så kallt, men med blåstens hjälp så kändes det. Brrr… Ha nu en fortsatt trevlig dag imorgon. Det är väl den sista?

  • gizmolina says:

   Tusen tack! Vad duktig du är som tar en så lång prommis i kylan! Imorgon njuter vi sista dagen, flyger på kvällen… Kram ! 🙂

 4. Åh, den ryggsäcken var ju bara heelt underbar! Är den köpt på Phuket? Min E börjar ju oxå skolan till hösten och behöver en “rygga”. Har bekanta som befinner sig på Phuket just nu och kan kanske köpa den åt oss om den är köpt där dvs?
  Klem

  • gizmolina says:

   Visst är den fin?! som jag skrev så shoppades den på Central (på Sanrio butiken). Den kostade runt 2000 bath. Hoppas att dina vänner kan få tag i den till dig ! Jag hade gärna varit shopping-hjälp men vi reser hem imorgon och ska tyvärr inte till Central nåt mer den här gången. Kram ! 🙂

 5. Så bra! Våra bekanta åker hem om två veckor, så då hinner de säkert köpa den. Tack för att du svarade mitt i allt ditt packande!
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *