L.Ö.R.D.A.G.

Jag har aldrig tidigare haft lust på klassiska ägg från Royal Copenhagen men då jag fick se den här kampanjen så ändrade jag mig bums för gud så snyggt

Godmorgon sweeties!

Solen strålar över Oslo och jag tycker att det är super duper mysigt med lördagsmorgon och i n g e n dagis-stress ! och nu blir det inget dagis på en stund för nu kör lilla J påsklov ! 🙂  så – igår hängde jag upp påskpyntet hon hade med sig hem från dagis i köket också bytte jag ut änglarna på väggen till söta kaniner istället. På bordet står gula tulpaner och idag ska påskriset shoppas…  sen borde jag söka fram min gula Mateus servis i någon av alla flyttkartonger i källaren… hmm… hoppas jag tänkte på att skriva tydligt utanpå kartongen, annars är det kört 😉

Några av dessa ägg får g ä r n a flytta in hos oss ! (snälla påskharen…)

Som ni vet så betyder lördag jobb för mig så jag ska göra mig klar för en dag i min butik. Har öppet kl. 12 -16 och har lovat lilla J att vi ska ut på en liten shoppingtur först så bäst att hoppa i duschen.  Och du – jag bjuder på -20% på ALLT från Ti-Mo idag så jag säger bara…. H.A.P.P.Y. shopping day !!! 🙂

Kom ihåg: Have FUN & be fantastic !

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “L.Ö.R.D.A.G.”

 1. Anita says:

  Låter härligt med sol. Här har vi mulet, blåsigt och lite snö i luften. Men en promenad får det bli alldeles strax, kan vara skönt när man kommer hem igen i allafall. Ha en bra jobbardag och en härlig lördag! 🙂

 2. Helen says:

  Åh, vilka läckra och inspirerande bilder! Du har en sällsynt god förmåga att välja otroligt vackra bilder som förgyller din blogg – och min vardag (eftersom jag läser din blogg varje dag)! Tack!

 3. elin says:

  Så fine påskeegg. Gleder meg til neste påske da jeg kan pynte i vår nye leilighet, iår blir det maling og flytting..
  Ha en fin lørdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *