L.Ö.R.D.A.G. !

Allmänt

Godmorgon darlings!

Oj, oj, oj, idag känner jag att jag har ett huvud….alltså var är min stopp-knapp? den existerar verkligen inte…men k.u.l. hade vi ! 😉

Jag ska strax hoppa ur myskläderna och kasta mig i duschen för kl 12 öppnar jag butiken (har öppet 12-16) och jag har en del fix före det.  Fick in news från Zuzanna G igår , bl.a. fiiiina stjärneøredobber i både guld & silver. En perfekt “veninnegave” ! om du ska bort på middag… Och idag har jag akut “saknar-Sverige” feelings så vi sitter och bokar resa nu. Gleder mig !!!

Tjuvholmen runt kl. 20.40 fredag kväll. Jag har på mig snyggaste Valerie klänningen (har 1 st kvar i size 38 i butiken!), kappa Zara och väska Marc Jacobs.

Vi startade på Hanami med de godaste drinkarna ever !

Dagens vintips!  och ja, jag har tipsat om det här vita vinet förut. Det är verkligen SÅ gott.

Önskar dig en riktigt festlig lördag !!! 🙂

Puss & Kram !

P.S jag blir super duper G.L.A.D. om du går in på This Is PRFacebook och klickar LIKE på min stylade outfit # 17. Om jag vinner så lottar jag ut en del av vinsten här på bloggen! Tusen miljooooner tack !

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “L.Ö.R.D.A.G. !”

 1. Mrs Moet says:

  Tänk att det alltid ska vara så tungt att ha haft roligt dgaen innan 🙂 Så dumt.

  Tack för att du påminde om Cloudy Bay. Har druckit den många gånger och den är riktigt god. Hade glömt av den nu faktiskt, men den ska köpas in till nästa tillfälle.
  Hoppas du snart är fit for fight igen.

  Kram Åsa

 2. Casaofmia says:

  Tack för vintips och ni ser ut att ha haft en riktigt härlig kväll, åh vad jag fick en längtan efter en tjejkväll nu, kram och trevlig lördag

 3. Miss West says:

  Vill verkligen rösta och jag har sökt på FB men inte hittat sidan tyvärr 🙁

 4. Reidun says:

  Ser ut som dere hadde en hyggelig kveld…og det er fint å ha en kveld med gode venninner. Takk for vintips…skal nok prøve den..ha en fin kveld!,,,,

 5. Christina says:

  Röstade igår på din outfit via min facebook 🙂
  Håller alla tummar för dig.
  Kram

 6. Mona says:

  Nu har jag gillat! Var jättefint! Miss West: Om man googlar This is pr + facebook så hittar man in till sidan. Under foton hittade jag där man kan kolla och rösta.

  Tack för en jättemysig blogg! 🙂

 7. C.Eloise says:

  WOW! Den kjolen var amazing.

 8. Camilla says:

  Ska gá in och rösta pronto!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *