GODMORGON SEPTEMBER !

Allmänt

Godmorgon mina fina bloggvänner!

Hoppas att du har sovit som en prinsessa i natt och att solen skiner på dig på morgon?!

Själv blev jag väckt kl. 07.30 och nu njuuuuter jag en morgon utan skolstress. Vilken l.y.x. !! 🙂   Lilla J sitter och tittar på Kaptein Sabeltann (nrk super) och jag är på väg i duschen.  Vi ska ner till city en sväng på morgon innan jag ska på jobb och hjärtat ska på höstens första balett.  Hon startar en ny grupp klassisk balett i dag så det blir spännande att se om hon gillar det….?!    Själv har jag öppet butiken kl. 12.00 – 16.00 (sista dagen med -20% rabatt på allt) och ser fram emot en FAB dag för det är alltid en helt speciell stämning på lördagar.  🙂

Inspirasjon (danska ELLE  & Cover + norska Stella) + en lovely surprise som förgyllde min fredag.

Och tänk att det redan är s.e.p.t.e.m.b.e.r.!   En av mina absoluta favorit månader och dessutom den månad då jag fyller år så detta blir bra veckor sweeties !

Nu önskar jag dig en alldelens underbar lördag !  🙂

Och du, jag blir SÅ glad om du röstar på mig till Årets Bloggmama. Tusen 1000 t.a.c.k. !!!

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “GODMORGON SEPTEMBER !”

 1. Reidun says:

  Ønsker deg en strålende dag i det flotte været. Så fine dagenes ord….de treffer en…ser ut som butikken din bugner av flotte høstvarer….

 2. Agnes says:

  Hej 🙂 kollar din blogg i stort sät varjr dag, det e dock andra gången jag skriver en kommentar ,ville bara säga att du verkar vara en super trevlig kvinna , fin mamma och en otroligt postiv person 🙂
  Är bara nyfiken på hur gammal du är? ( om det ej är hemligt) samt vad du heter? Tror jag missat det i bloggen
  Kram agnes

 3. Cecilia says:

  Har redan röstat på dig 🙂
  Går det att se någonstans vad du har för varor i butiken?Jag är intresserad av att köpa en väska och funderar över en sådan Odd Molly som du fick in häromdagen.Hade gärna tagit vägen inom men jag befinner mig närmare Bergen än Oslo :-(.
  Ha en fin fin dag!!Tack för en underbart underbar blogg!
  Kram/Cecilia

 4. Jeanette says:

  Hej!!
  Jag är oxå så nyfiken på din butik,men bor i Luleå. Har du nån webbutik? Ha en fortsatt bra dag. Kram Jeanette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *