L.Ö.R.D.A.G. & NAMNSDAG.

Allmänt

12d4c280d3675895ebc1e63ca1a85cd8

När lilla J är sjuk så känns kärleken extra starkt.

Morning sweeties! 

Här i Casa Gizmolina pågår tyvärr sjukstuga och jag kan inte minnas när Johanna varit så här dålig… ? Hon låg i sin säng h.e.l.a. dagen igår,  lilla älskade hjärtat, jag tycker så synd om henne. Hon har feber och är super förkyld, kanske influensa?  Och när hon mår så här så sover jag själv riktigt dåligt (ja, jag är hönsmamma och vill gärna ligga och sova inne på hennes rum, vid sidan om henne för att ha full kontroll på läget när hon är sjuk) så jag har varit uppe ett par gånger i natt och sen steg jag upp strax efter kl.07…zzz… Hur som helst – nu håller jag tummarna för att all vila och sömn bidrar till att hon snart dansar igen!

Och eftersom J ligger och tittar på barnprogr. på min mac då hon inte sover så innebär det att jag får gjort en väldig massa annat! Så, igår möblerade jag tex om lite!  Jag flyttade ut 2 skåp från vardagsrummet och placerade om lite möbler där inne. Älskar förändring! ska fota och visa er senare!  Och eftersom jag inte har några bilder att visa från igår så passar jag på att blogga bilder från förra fredagen uppe i Luleå då vi var bjudna hem till bästa vänner på fredagsmys.

Men först: stort G.R.A.T.T.I.S. till alla oss som heter Maria idag! 🙂

10922847_10152651449055796_6585200718858965667_n

Vi lärde känna varandra i ja, var det 2:an eller 3:an? och har varit med om så mycket tillsammans att L känns som familj för mig. 

10632692_10152651448310796_6182664625077077295_n

2 av min vän L´s 4  barn testar presenterna vi hade med oss.  Sötisarna!

10342963_10152651451655796_8184930512552263549_n

Kvällen avslutades med att min selfie-stick åkte fram och hjälp vad vi skrattade! Ha, ha.  (tusen 1000 tack för en FAB kväll kära vänner!) 

Men alltså såg du Let´s Dance igår? V.i.l.k.e.t. startfält! Jag är helt imponerad! och det är så många som jag tycker om som är med att jag hade svårt att välja en favorit att hålla på men eftersom jag älskar stylisten Jonas (följer honom på instagram sedan länge ) och han hade en så fabulous show igår så får han min röst. He´s one of a kind ! 😉  Men Marie var ju helt fantastiskt duktig. Wow!!! tror hon har stora chanser att vinna om hon fortsätter så där! Också Ingemar… men hur kul är det inte att han är med?! och hans söta dotter var ju galet lik honom.  Och på tal om att vara lik, hur lik Gunilla (till utseendet!)  är inte Jenny? Som sagt, imponerande startfält! Vem är din favorit?

Nej, nu ska jag gå och checka läget inne hos hjärtat och sen ta en dusch. Önskar att jag var bättre på att sladda runt hemma i pyjamasen opiffad hela förmiddagen på helgerna men jag fixar det inte…  Men sen, efter en tur på badet, så blir det Juicy dress och Ugg tofflor all day long!   Åhhhh så skönt det ska bli med en hemmadag!

Önskar dig en lördag fylld av härlig feelgood!

P.S Ang. gårdagens snackis: Johanna säger att klänningen / kjolen är guld  & vit och jag menar bestämt att den är svart & blå! Vilken färg såg du?   (sjuk grej…!)  innan vi fick det rätta svaret: den är svart & blå.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “L.Ö.R.D.A.G. & NAMNSDAG.”

 1. Mimmi says:

  Vicka på skärmen så ändrar klänningen färg ! Beror på hur färgen bryts.
  Samma Bild ger olika färger.

  • gizmolina says:

   Jag har vickat hur mycket som helst på skärmen men för mig är den inget annat än blå & svart och nu då vi fått facit så är det det den är. Men otroligt fascinerande att vi kan se så olika utifrån exakt samma bild! Och det har varit så intressant att lyssna på alla experter som förklarat hur det kan bli så här (hos Dagens Nyheter, på Nyhetsmorgon etc.).

   Happy lördag Mimmi! Kram! 🙂

 2. Mimmi says:

  Just det glömde ju skriva at jag hoppas att lilla J kryarpå sig

 3. Titti says:

  Såg först vitt/guld men efter ett tag blått/svart!! Fascinerande.
  Oj då vad trist att Johanna är så dålig, men snabbt kan barn bli pigga igen.
  Tror jag ska se Let´s Dance på TV4 play senare ikväll.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ja men hur fascinerande som helst! Jag såg i.n.g.e.t. annat än svart / blått och Johanna såg i.n.g.e.t. annat än guld / vitt. Och ja, det är riktigt trist att Johanna ligger sjuk… uff, jag tycker så synd om henne…så håller tummarna för att hon snart dansar igen!

   Mys med Let´s Dance på play och njut dagen! Kram! 🙂

 4. Jag ser absolut en vit & guld färgad klänning, men maken & sara-Maxima säger att den så klart är svart & blå, haha

  • gizmolina says:

   Alltså det där är SÅ sjukt! Jag ser absolut blått & svart men både Johanna & JIG ser guld & vitt. Har aldrig varit med om något liknande…! Ha, ha. 🙂

   Happy söndag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *