L.Ö.R.D.A.G.S.M.Y.S. P.Å.G.Å.R.

Allmänt

Kvällens middag = tacos.

Jag sitter i myskläder i soffan och n.j.u.t.e.r. verkligen denna softa lördagskväll till M A X !   Efter att jag kom hem från jobb (runt kl.18) så har jag  slötittat lite på TV, ätit god middag, mumsat i mig Kina Snacks och bläddrat i magasiner… och nu tror jag att jag ska kicka igång en dvd. Känns som att en bra film blir en perfekt avslutning på den här dagen 🙂

Ett stilleben som ständigt är a work in progress…. 

Hoppas att du njuter din kväll lika mycket som jag gör ?! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “L.Ö.R.D.A.G.S.M.Y.S. P.Å.G.Å.R.”

 1. Janne says:

  Hei.

  Den kjøpmannsdisken fra Bruka…. Kan må få kjøpt den i din butikk?

  • gizmolina says:

   Godmorgon! Ja, den kan du beställa hos mig i min butik! Jag kommer att göra en beställning till Bruka till veckan och då är det ca 2 uker leveranstid. Klem ! 🙂

 2. maria says:

  Härligt lördagsmys!!! Fint stilleben som vanligt. Visst är det mysigt att ändra om hemma. Hos oss får parketten nu en makeover & blir vit. Längtar efter att inreda sen när det torkat klart. Önskar dig en skön höstsöndag……krams m

  • gizmolina says:

   Tack snälla ! 🙂 Ja, det är fantastiskt kul att fixa hemma! och lyckliga du som får vita golv ! det är ju det absolut finaste som finns!!! En gång ska jag också ha det…. ! Lycka till med the makeover ! och njut din söndag! Kram ! 🙂

 3. S says:

  Åh så mysigt ni har det!! Jättefint! Har du inga bilder från er hall som du kan visa oss? Behöver lite inspo 🙂

  Kram S

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Alltså vår hall är fortfarande a work in progress men jag lovar att visa pics så fort som den är klar ! Happy söndag ! Kram! 🙂

 4. lilla.u says:

  hej annastina. fatet med den lilla kaninen – var kommer det ifrån?

  ha en fab dag. u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *