L-Ö-R-D-A-G-S-M-Y-S

Snapshot från mitt fredagsmys och det ser ut exakt likadant nu. Älskar att elda i öppna spisen och igår var det premiär!

Jag fick åka hem ensam från dagens födelsedagskalas för hjärtat hamnade på sleepover hos sin söta bästis så nu sitter vi här, jag och JIG, och funderar på om vi ska gå ut och äta? eller beställa hem mat? och alltså det lutar faktiskt åt det senare trots att jag egentligen a.l.l.t.i.d. har lust att gå ut,  men jag är såååå trött…..zzz…Också upptäckte jag att mitt favorithak B&M stängde köket kl.22 så ja, känns som att det blir pizza + Modern Family på dvd. Ser du den serien? Jag har nyss upptäckt den och ä.l.s.k.a.r. den så det ska bli riktigt kul att se den från starten.

Men innan vi startar upp dvd´n så blir det Lindmo + God kveld, Norge!

Önskar dig en riktigt härlig kväll! 🙂

Lördags-skål!

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina | 2 Comments

2 responses to “L-Ö-R-D-A-G-S-M-Y-S”

  1. Anna says:

    Vad ni än valde du och JIG hoppas jag. ni hade det gott, Trevlig Söndag
    Kram Anna

    • gizmolina says:

      Jag slöade ihop så det blev pizza levererad på dörren. 😉 Önskar dig också en riktigt skön & mysig söndag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *