L.Ö.R.D.A.G.S.M.Y.S.

Allmänt

10168028_10152403407825796_8201863614912560839_n

Hörde jag lördagsmys? (med en touch av julfeelings…!)  Alltså h.u.r. skönt är det inte att landa hemma efter en lång dag på jobb… Och det kändes xtra festligt att hälla upp bubbles i mina nya glammiga champagneglas. (de + ljusstakarna & ljusslyktan kommer från Indiska).  

Jag veeet, det är verkligen hur sent som helst (eller tidigt för vissa…) men då jag vaknade på sjeselongen runt kl.01 och passerade köket på väg till sovrummet så upptäckte jag plötsligt det kaos som befann sig på diskbänken + alla de fina blomster jag köpte på väg hem från mässan (som väntade på att hamna i vaser) så på den vägen är det…  Det märks verkligen att det är länge sen jag jobbade en hel helg för det är i.n.t.e. ofta jag handlar blomster på en lördag (!) och jag kände att jag inte orkar komma hem till ett köks-kaos i morgon kväll så det är ren och skär feelgood att diskbänken är ren och att det står fräscha blomster i alla vaser igen.

Jag ska hoppa i säng nu för det blir en tidig start på mig i morgon igen. Mässan öppnar kl.10 och det är sista dagen där ute vilket betyder att allt ska packas ner vid stängning kl.17. Men förhoppningsvis så har jag ju inte så mycket att packa ihop för planen är så klart att sälja så det ryker! Det var föresten precis det jag gjorde hela dagen idag så gissa om det var skönt att få sätta sig ner i bilen då jag körde hem tidigare i kväll. Oh my!  Och det var då jag kom på att jag 1. behövde gå på toaletten, 2. var super hungrig!  för när jag är inne i mitt sälj-modus, då kör jag, och har fullt fokus på kunderna och jag älskar det! Så, då vi kom hem (mina J kom också ut till mässan och Johanna koste sig inne på Kids Expo) blev det riktigt god thai-take-away innan jag landade framför Så mycket bättre och finalen av Skal vi danse.

Nej, nu väntar John Blund på mig så got to go!

Och du – jag passar på att önska dig en underbar söndag om jag inte får tid att blogga innan jag sticker iväg i morgon bitti.

Varma kramar till alla er f.i.n.a. bloggvänner där ute!  🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *