L.Ö.R.D.A.G.S.M.Y.S.

Allmänt

Kom på att jag inte visat er min nya v.i.t.a. i-phone. (min gick ju sönder i Sholm…). Inviger även ny blus från Odd Molly som kommer bli en höstfavorit . Love it !!  Ska blogga fler pics på den senare.

Vilken härlig dag jag haft på jobb i dag ! Älskar verkligen att vara i min butik ! 🙂   Och jag älskar lördagkvällar så nu väntar tacos, kallt vitt vin och soffhäng med family.

Happy l.ö.r.d.a.g.s.m.y.s. sweeties !  🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “L.Ö.R.D.A.G.S.M.Y.S.”

 1. M says:

  Hej vännen!

  Här blev det också tacos! Och vi har shoppat en ny bil idag (lagt en beställning) och den levereras om 2-3 veckor, ÖVERLYCKLIG! 😀 😀 😀

  PS. Har du en 4S eller 5?
  PS2. Varifrån kommer den fin fina vita papegojan som du har i köket ???? 🙂

  KRAM!

 2. Camilla says:

  Hei Sweetie:)
  Slitan m ny mobil:) Blusen ser superfin ut. Vil gjerne kjøpe en av deg hvis du har i str 1:) Kan maile deg. Har du den i kjole? Fint hvis du har tid å blogge noen bilder av den:) Taco her også i kveld m familien, såå kos som alltid:) Klem

  • gizmolina says:

   Tack snälla ! 🙂 Jag har kun 1 bluse igen i size 1 så mejla mig gärna ! Jag har den tyvärr inte i kjole, men jag har ett par riktigt fina kjoler som jag kan mejla dig pics på om du vill ? Tacos är alltid succé ! 😉 Önskar dig en riktigt mysig söndag ! Klem !

 3. Stella says:

  Supersnygg blus! Finns den ute i butik nu? Har inte sett den.

 4. Nilla says:

  Ja vad nyfiken jag blir på blusen, ser jättefin ut! Fin vit iphone. Kram Nilla

  • gizmolina says:

   Blusen är riktigt riktigt fin ! 🙂 har den i butik nu. Om du surfar in hos Odd Molly så heter den style # 303. Njut din söndag ! Kram !

 5. Gud blusen ser ju ut som en dröm <3 <3 <3 Vll absolut se flera pics 😀

  Njut Kvällen bästa

  • gizmolina says:

   Fler pics ligger uppe enligt önsk ! 🙂 Den är riktigt snygg ! och har åkt rakt in på listan över mina höstfavoriter . Hoppas att du hade en härlig lördag och att du får en riktigt skön söndag ! Puss & Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *