L.Ö.R.D.A.G. !

Darlings!

Plötsligt är dt lördag ! 🙂 och jag är lit bakis ftr n spontan girls-night-out mn dt är dt värt för vi had n riktigt nic bytur (tack för igår mma!). Johanna är på baltt nu och jag städar mn ska snart hoppa i duschn och göra mig klar för n ftrmiddag på mitt kontor / showroom.  Och till vckan öppnar jag dörrarna för r som har lust att komma och shoppa llr bara hälsa på ! Dt sr jag vrklign fram mot ! 🙂 

Njuuuut din lööördag !

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “L.Ö.R.D.A.G. !”

 1. Cecilie says:

  Så bra!! Endelig åpner du dørene; hvilken dag? … gleder meg som julaften til å se butikken din – og ikke minst utvalget!

 2. Lena i Uppsala says:

  Hej!
  Shit-pomfritt att jag bor så långt från Oslo!!! Skulle mer än gärna shoppa och hälsa på i Din butik. Än en gång önskar jag stort LYCKA TILL med butiken!
  Kram,
  Lena

 3. Malin says:

  Webshopen oxå? För oss som inte bor i Oslo? Kram

 4. Sara L says:

  Lycka till med din butik! Tror det kommer gå strålande. 🙂 Har jag missat vem som vann tävlingen om sittpuffen? Hittar inte det nånstans. Ha en riktigt härlig lördag! 😀 Kram

 5. TACK för fina kommntarr!!! 🙂 jag prsntrar vinnarn i sittpufft¨vlinn snast imorgon så håll utkik !

  KRAMAR !!!:)

 6. Solveig says:

  Det gleder jeg meg til!! Titter på min nydelige pels fra deg hver dag og venter på at det skal bli kaldere så den får luftet seg.. Så den i mamma stylingen din i Kamille mor og barn. Årets beste kjøp:)

  Ønsker deg en strålende lørdagskveld:)

 7. Cecilie says:

  Kommer gjerne til butikken 🙂 Men hva er adr?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *