L.O.V.E. THE WEEKEND!

Gooodmorgon sköna bönor!

Jag tror att Gucci var rädd att vi försovit oss på morgon för kl. 08 kom han in och gick runt i sängen. Han är så söt. Håller liksom koll på oss girls.  Sen tog det inte länge förren lilla J kom tassande och sa att hon ville fortsätta med pysslet hon påbörjade igår.  Hennes 1:a broderade tavla (här hemma, hon har broderat i skolan), en liten söt panda. Så nu sitter hon här med nål och tråd och kör korsstygn.  Något jag själv nästan glömt hur man gör? för plötsligt var det en stund sedan syslöjdtimmen 😉

När jag tittar ut ser jag den blåaste himmel jag sett! Vi snackar k.l.a.r.b.l.å. så idag ska vi njuta ute så mycket vi bara kan!  Gud så härligt! också får vi besök av fina vänner och i kväll kommer JIG hem igen.

Dagens tips = min klänning från Den Dama.  En klar sommarfavorit!

En sån där perfekt slänga-på-sig klänning som är lika snygg till Converse som till high heels.

Oj, nu behöver J hjälp med nål & tråd här. Got to go!

Loooove the weekend!!! 🙂

Njut din lördag fina du!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “L.O.V.E. THE WEEKEND!”

 1. Anna says:

  Jättesnygg klänning!

 2. Margrethe says:

  Bare sååå fin kjole til deg! Hvilken str har du i din og følger det med underkjole?

  Ha en fin dag!

  Mvh Margrethe

  • gizmolina says:

   Miljoner tack! 🙂 Ja, det följer med underkjole ! och jag har size large på min men hade nog kunnat ha medium också… men liker att den inte sitter tight… Önskar dig en underbar dag ! Klem!

 3. Fint says:

  Jätte fin klänning kan man skicka efter den på näten Med vänlig hälsning, catrine

 4. Anna says:

  Men vilket härligt inlägg, allt ifrån gulliga Gucci som passar på er, ursnygg klänning, mys med pysselstund, klarblå himmel och senare att din man ( hoppas ni gifter er snaaaaaart 😉 ) och vänner kommer över/hem. Låter som en kanondag! Vi har tränat tillsammans idag, jag och min man, sen var jag och ‘knyckte’ pioner från svärfars trädgård och nu grilla 🙂 Hoppas du får en fin kväll!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack ! 🙂 Ja, detta var / är en kanon dag och jag njuter så klart xtra mycket av att vara ledig en lördag ! Men det låter ju fantastiskt med träning….. jag måste också…. en dag…. Njut grill & lördag !!! Kram !

 5. Anna says:

  Så snygg, och du så snygg med uppsatt hår 🙂
  Ha en skön lördag fina du

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 TACK !!! 🙂 blir glad när jag får höra att jag är fin i uppsatt hår för det underlättar vardagen att slippa piffa & fixa 😉 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *