LA, LA, LA….!

img-thing-1

Darlings! 

Gissa vart jag reser om e.x.a.k.t. 1 vecka? Till L.A. !  LOS ANGELES!!! Wohooo!!! alltså det känns SÅ fantastiskt super kul att jag nästan inte kan vänta till jag sitter på flyget…!  Men det känns också lite overkligt för allt hände så fort. Plötsligt då jag stod och diskade förra helgen så frågade JIG om jag vill bli med till LA? och jag bara: WHAT?!? skojar du? Nej, det gjorde han i.n.t.e. så – nu är resan i box och jag räknar verkligen dagarna till take off!

Vi ska på KYGO show på Hollywood Bowl. Alltså HUR coolt att han sålde slut typ direkt?!? och vi ska dit och jag har back-stage-VIP-kort och JIG kommer att ha en pop-up store i Hollywood med Kygo Life och ja – denna helg kommer bli hur FAB som helst!!!  Kanske så FAB att jag blir kvar over there och börjar hänga i poolen hemma hos Maria Montazami då jag inte coachar celebs… eller – stylar deras barnkalas & fester! Ha, ha.  Det vore nåt det!  Och vet du – det här är min och JIG´s 2:a weekend tur, bara han och jag, sedan vi möttes för 11 år sedan!  Senast vi var på en sån tur var vi till Rom och firade min 35-års dag och åkte häst och vagn och gick knappt ut ur rummet för vi var så kära att vi bara låg i sängen. Ha, ha. Men den här gången ska jag a.b.s.o.l.u.t. ut och se ALLT , åh detta blir såååå gøy!!!  Jag är super happy! 🙂

14523304_10153852064530796_1203018083840300752_n

När jag packar mitt handbagage så är det några saker som jag a.l.l.t.i.d. har med mig och det är dessa! Minst 1 stor härlig varm sjal (fixar inte flygplans filtarna – vill snurra in mig i något eget), hörlurar, notatböcker + penna (när det är turbulens så försöker jag flytta fokus och då skriver jag anteckningar för brinnande livet också häller jag i mig vin…), magaziner och gärna även en bok, solbriller, plåster (används mest till att hålla fast eventuella akrylnaglar som lossnar…), adressbok (bästa köpet! älskar att den är så liten och stylish), pass (mitt bor i ett rosa cover från Smythson – därifrån kommer även mina notatböcker), mitt läppstift – kan i.n.t.e. leva utan också har jag hur många små “väskor” som helst – den rosa från Mulberry har jag läppstiftet / plånboken / adressboken etc. i, den med ett A på har jag smycken i… 

14522996_10153852066535796_3120231996611331053_n

En BRA sak med att jag ska till USA igen är att jag då kanske kan få bort alarmet på min nya stora underbara cashmere sjal! Ja, det där svarta är inte en mini penis, ha, ha,  det är ett alarm!  Det var sååååå störigt att upptäcka det då jag kom hem från New York och packade upp….  Och deras larmsystem har ingen butik här så – mitt alternativ har varit att gå till en systua och be de klippa bort det och sy igen hålet, men – nu hoppas jag att jag hittar en Club Monaco butik i L.A. istället. Wish me luck…! 

14495233_10153852065485796_2894429702418128268_n

Sen har jag en grej för mig då jag ska ut och flyga… jag m.å.s.t.e. ha med mig ett par smycken i mitt handbagage som en “lycko-grej”, inbillar mig att de hjälper mig att inte vara med om en olycka… Det är 1. hjärtat som symboliserar min mormors hjärta (hon dog för ett antal år sedan och då fick jag det här smycket av min mamma som en symbol…), 2. bilden av mitt älskade hjärta Johanna som betyder absolut ALLT för mig. 

Åh som jag ser fram emot resan! Och du – om du har varit i L.A och har tips till mig på shopping / restauranger / sevärdheter som jag i.n.t.e. får missa så blir jag super duper happy om du delar!!! Och du – hur BRA är inte den HÄR låten? Love it! Ska bli SÅ galet kul att se Kygo live i Hollywood!

Nej girls nu köööör vi torsdag!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 25 Comments

25 responses to “LA, LA, LA….!”

 1. Tina says:

  Det låter superroligt! Jag och min man är ännu sämre på sånt. Sedan fick barn har vi varit borta från dem 1 natt…. om vi inte räknar med natten då lillebror föddes och storasyster sov hos farmor

  • gizmolina says:

   Skönt att höra att det inte bara är vi… ! Vår Rom resa var innan J föddes så det här är första långa weekendturen vi tar sedan hon kom in i vårt liv för 10 år sen. Både ni och vi borde nog bli lite bättre på sånt här…! 😉 Det får bli ett mål inför 2017!

   Önskar dig en underbar dag fylld av happiness! Kram! 🙂

 2. Evelina says:

  Åh va härligt med LA!! Håller tummarna för att du får en härlig vistelse med mycket sol och shopping.

  • Evelina says:

   Jag och min sambo var där i februari, kanske finns det nöt tips på min blogg.

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. Evelina! 🙂 Ja, låt oss hoppas att solen skiner varje dag och att butikerna är fyllda av snygga saker…! Det vore FAB!

   Njut din torsdag och fyll dagen med lyckliga stunder! Kram!

 3. Anna says:

  Härligt med LA! Det är du värd. Mer weekendresor med karln din!

  Jag måste fråga igen för ju mer jag tänker på det desto märkligare blir det…

 4. Anna says:

  Härligt med LA! Det är du värd. Mer weekendresor med karln din!

  Jag måste fråga igen för ju mer jag tänker på det desto märkligare blir det…

  • Anna says:

   Härligt med LA! Det är du värd. Flerr weekendresor med karln din!

   En annan sak! Jag måste fråga igen för ju mer jag tänker på det desto märkligare blir det…

   Hur kommer det sig att du inte ändrar informationen och bilderna trots att den är helt felaktig och inte stämmer? Du har ju en aktiv blogg och att då välkomnas av sånt som inte stämmer och som är gammalt varje gång man kikar in ger ett oproffsigt intryck!

   Fräscha upp infon och byt bilder, det är bloggen värd!
   Kramar från Anna

   • gizmolina says:

    Ja men visst är det katastrof dåligt att jag har så o-uppdaterad info. text här på bloggen. Skit dåligt! och i.n.t.e. speciellt bra. Saken är att jag inte själv kan gå in och ändra bilderna / texterna i marginalen så jag behöver teknisk support till det och jag har varit usel på att ta tag i den saken länge nu . Vet inte hur många to-do-list det stått på… Men en dag så händer det… ! 🙂

    Och ja, det blir verkligen amazing med en L.A. tur tillsammans med JIG. Längtar massor!

    Önskar dig en magisk weekend! Kram!

 5. Alexandra says:

  Njut säger jag av resan och av mannen din! Låter helt fantastiskt! Finns ju inge bättre stad än LA. Ser fram emot allt du har att berätta för oss sen.

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för härliga ord Alexandra! 🙂 Det ska verkligen bli galet kul att få uppleva L.A. Har drömt om att resa dit i många år så är hur glad som helst över att det ska bli verklighet nu! Också lovar jag så klart att dela allt jag upplever med er här på bloggen !

   Önskar dig en FAB fredag och en lovely weekend! Kram!

 6. Nilla says:

  Vilken resa du har framför dig, jisses jag blir riktigt avundsjuk. Kanske inte för allt det där med kygo, utan mer för att du och din JIG får resa ihop bara ni två. Såklart behöver alla relationer egen tid, men eftersom ni sällan har det, så blir ju LA det absolut bästa 🙂 Jag längtar som tusan efter vår thailandsresa om 4 veckor, men sen fyller jag 50 nästa år och har bokat en resa till New York för mig och min familj, och DET ser jag fram emot. Har aldrig varit där och suger såklart åt mig av alla din tips 🙂 Ha en fin torsdag!!! Kramkram <3

 7. Camilla says:

  Wow, høres helt fantastisk ut. Åh jeg vil også til LA en gang, det er en drøm men en gang så.. det blir sikkert så bra for dere å få litt egentid sammen

 8. Elisabet says:

  Wow vad coolt! Ha en underbar resa! Vi gillade Santa Monica beach, med trevlig shoppinggata nära havet, mysiga restauranger mm. Är man ute efter en mysig beachdag, kolla surfare mm är Hermosa beach toppen. The Grove (tror jag det heter) var mysigt shoppingcenter med bra restauranger. Njut!!

 9. Oj,vad kul (= jag hoppas att du lägger upp massor med bilder ifrån eran weekend resa som inspiration (= det skulle vara kul att läsa och se!
  Kramar

 10. Jessica says:

  Wow vilken resa! Kämpa på med ommöblering och stök så får du njuta sedan!
  Kram

 11. elin says:

  Så fantastisk kult!! Håper dere får en flott reise 🙂
  Jeg og min samboer reiser bort uten barn 1-2 helger pr år, ikke alltid så langt, men hyggelig å være sammen bare oss 2 av og til.

  God helg!

 12. Tove says:

  Åh så härligt!

  The Grove är riktigt mysigt, shoppinggatan Abbot Kinney in Venice var riktigt härlig. Gjelina på den gatan är väl värd ett besök! NJUT!

 13. Eva says:

  Men satan så kul! LA är ju bara så coolt! Var där som au pair för x antal år sedan och har velat tillbaka sedan dess. Familj och livet kom emellan men snart blir det förhoppningsvis av 🙂 Ni kommer få det toppen! Och härligt med egentid, det behövs ngn gång då och då. Kram!

 14. Anna says:

  Okej! Tycker att du ska flytta upp den punkten HÖGST UPP på ToDo-listan! Kommer bli så befriande när det ör uppdaterat, haha! Levande bloggar är värda att skötas om, de blir allt färre känns det som…
  Kikade just på “stökbilderna” och tycker ändå att det ser helt fantastiskt ut! Jag lever efter devisen “har man mest fina saker så blir det ju bara fint stök”!

  Kramkram, den magiska helgen är kommen!
  Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *