LÅÅÅNGT TRÄDGÅRDSPASS…!

Mina kära bloggvänner!

I förra inlägget skrev jag att jag skulle ta en längre lunch och kratta löv… det var i tisdags… Well, jag har i princip varit ute och krattat sedan då! Ha, ha. Sååå himla galet men jag kunde verkligen inte stoppa mig själv då jag var igång så det blev ett långt pass på tisdag helt fram till kl. 24, ett heldagspass på onsdag och sen var jag så knäckt efter allt krattande och att ha fyllt 17 säker med löv och kört 12 stycken till återvinningen, köpt mitt livs 1:a gödsel (!) och gödslat hela gården att jag var tvungen att ta 2 paracetamol och dyka i säng tidigt igår kväll… Oh my. Det är verkligen ingen lek att kratta alltså…  också står man ju typ “på huvudet” när man ska fylla säckarna och för att toppa det hela så kom det inget regn ! Ja, för gödslingen kräver sitt vatten så jag skyndade mig att gödsla heeeela gården igår kväll eftersom det skulle regna i natt + hela dagen idag men den prognosen stämde 0%  så det var bara att fylla typ 68 vattenhinkar och vattna hela jäkla gården idag.  (nej, vi har varken trädgårdsslang eller vattenspridare). Det är i ett sånt läge man får hålla sig för skratt. Ha, ha.

Sen gav jag mig tidernas sovmorgon idag och njöööt MAX av att mitt trädgårdspass för i år var avklarat fram till att jag körde J till ett längre genrep inför helgens föreställningar runt kl. 17.30. Men vad händer på väg hem? Jo, när jag kör in i vår gata så inser jag att jag har kvar att kratta u.t.a.n.f.ö.r. vårt staket mot gatan (+ på sidan om vår biluppställningsplats på gården) … Det är i ett sånt läge man önskar att det SPÖregnade så att jag kunde gå in med gott samvete och spara det jobbet till en annan dag men saken var den att solen strååålade så jag kände att det var lika bra att köra på.  2 timmar senare hade jag fyllt 6 säckar till. Oh my, min kropp alltså, och mina blåsor på händerna ! Men – känslan att vara KLAR är så amazing att den övervinner allt ! 🙂

 

Alltså hur magiskt vacker afton bjöds vi inte, helt otippat!,  på idag? Så här såg det ut utanför dansmagasinet, där J dansar flera dagar i veckan, och Norrbottens Teatern där Johanna dansar i ny föreställning hela helgen, då jag hämtade J från genrep kl. 20.30 i kväll.  Som en spegel…

 

Nu är klockan strax 02 så hög tid att säga GOD natt & sweet dreams!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

56
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “LÅÅÅNGT TRÄDGÅRDSPASS…!”

 1. A says:

  Bra jobbat! Vi kör med gräsklipparen över de torra fjolårslöven, de krossas och bara försvinner totalt av det. Ren magi!
  Ett tips är att ni nu köper en robotklippare (och vattenslang haha) Har noterat på tidigare bilder att ni inte klippt gräsmattan alls. Fast alla gör som dom själva vill så klart.

 2. Vilken tjusig solnedgångsbild.
  Ha en trevlig helg, utan trädgårdsarbete kanske!

 3. C says:

  Du är verkligen flitig och tänk vilken jättebra motion du fått på köpet!

 4. Kerstin says:

  Du vet att gräsmattan kommer växa mer än vanligt när du gödslar, och om du inte klipper blir det snart em äng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *