Läckra outfits & svarta klänningar!

Phuket kl.22.25 söndag kväll.

Egentligen så borde jag verkligen packa nu men bloggen och vackra outfits lockade lite mer 😉

Hittade den här bilden på "Carrie" efter en medverkan i "Letterman" och det är bara hon som kan få mig att tycka att en "jumpsuite" är läcker 🙂 Också är det lite kul att hon har på sig SVART för gissa vad jag gjorde med mina klänningar jag håller på att sy upp?

Jag beställde dem i 2 olika rosa färger men på vägen därifrån så kände jag plötsligt att nej! svarta ska dom vara så jag åkte tillbaka och ändrade så kors i det rosa taket – jag har beställt 2 (!) svarta klänningar!  Det känns "classy" och snyggt både till high heels i sommar och till stövletter + stor sjal till hösten/vintern.


OJ, vilken läcker klänning! Natalie Portman i Givenchy Haute Couture & Tiffany smycken.. Bling, bling…!


Jag höll inte på att känna igen Paris Hilton!  Så här "flott" har jag inte henne på lääänge.


Sharon Stores klänning är WAY too much för mig.Detta är ett exempel på en klänning som INTE är "gizmolinas" 😉

Å vad det var härligt att få lägga ut några bilder på outfits! Ibland får jag ett sånt "sug" efter vackra kläder som den Fashionista jag är 😉 (efter att ha läst boken så insåg jag att jag är en sån 😉

Vackra outfits är inspiration på hög nivå! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Läckra outfits & svarta klänningar!”

  1. Svarta klänningar låter super tycker jag. Fungerar i alla lägen. 🙂

  2. Irene says:

    Igår när jag såg Charlotte på tv så kom jag att tänka på att ni har ju samma stil… Ni är mammor och ni är så otroligt classy på att klä er och samtidigt lägga ner tid på er familj. Ni är sådana kvinnor som man vill bli som när man får barn!

    KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *