Länge sen…

Allmänt

168397-132
Det känns som det var fler ÅR sedan jag låg så här i soffan och sov med lilla prinsessan nästan varje natt…. Men det är ju faktiskt bara en stund sedan… Man tappar verkligen helt tidsperspektiv när dagarna ser  nästan likadana ut…

Ganska otroligt vad livet förändras… Imorgon är det på dagen 7 månader sedan mitt lilla hjärta föddes. Det både känns som "igår" och som att det var hur lääääänge sen som helst… Märklig känsla… Men störst av alla känslor är i alla fall min kärlek till henne. Hon är verkligen MITT HJÄRTA!

Idag längtar jag efter… NYA KLÄDER!!
Har en sån där dag då jag inte känner att jag har något i garderoben… för just nu är alla mina gamla favorit jeans för små och alla jeans jag köpt efter att sessan föddes är för stora (jag kan dra av mig dem när de är igenknäppta… 😉 ) Jag ska ner mer i vikt men samtidigt äter jag gärna både godis, kakor & bullar på dagarna… måste skärpa till mig för nu är det inte länge till "beach -07" (hjälp!!).

Prinsessan sov jätte lite på dagen idag och då jag var och köpte nya ballonger till skyltningen i min butik så blev hon jätte ledsen 🙁 stackar… hon blev så rädd för det höga ljudet då de blåste upp dem med helium… Efter det tog det TID före hon somnade om igen och jag gick i värsta blåsvädret upp till butiken. Trodde nästan vi skulle lyfta med alla ballonger jag bar på!

Var hemma redan kl. 16 så nu är hjärtat hur trött som helst. Ska bada henne, natta henne och sen ska jag lägga mig ner och "bara vara"… känner att jag har behov för det idag…

Det som är så fantastiskt är att det är en ny dag med nya möjligheter i morgon! 🙂 Satsar därför på en bättre morgondag..!

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Länge sen…”

  1. josefine says:

    GRATTIS tjejer, tänk att imorgon är dagen då det är 7 månader sen ni blev HJÄLTAR 🙂
    SOV SÖTT!!!!
    kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *