LÅNGHELGEN FORTSÄTTER…(nästan)…!

Goood tisdag darlings! 

Äntligen blommar häggen! och det skapar verkligen en härlig sommar feeling! Och tisdag it is och J har “Dagsverke för Djunane” vilket betyder att hon jobbar här hemma för att tjäna in pengar till en skola som NLV samarbetar med i Sydafrika så det känns lite som att vi fortfarande har långhelg för även om det är “skoldag” att jobba med dagsverke så blir det ändå en känsla av fri då det inte ringer in kl. 08.45.  Och nu presenterar de en ny Fader Fouras på Fångarna på Fortet på Nyhetsmorgon som rullar i bakgrunden: Peter Stormare som Kapten Kaboom. Det är ju full inspelning där nu och kändisar som flygs fram och tillbaka.  Och en annan inspelning som pågår för fullt är Idol! Jag såg det först på min kusins insta, han spelar trummor i bandet sedan många år tillbaka, och sen var det ett inslag på Nyhetsmorgon förra veckan. Och på tal om TV ! Jag och Johanna började att se nya Gossip Girl precis då den släpptes men vi kom av oss redan efter 1:a episoden… Men nu har vi gett den en ny chans och nu älskar vi serien!!! Det tog bara ett tag att komma in i de nya karaktärerna….

Har du någon riktigt BRA serie som du ser just nu som du tänker skulle passa oss girls? Tipsa oss i så fall väldigt gärna! Och – har någon sett Euphoria? Hur är den? 🙂

Jag älskar de blommor som den här årstiden bjuder oss på. Så magiskt vackra! och de förgyller verkligen alla rum här hemma just nu…

…och det här är 2 av mina absoluta favoriter: pioner & lövkoja.  Och alltså den där färgen på lövkoja… så otroligt fräsch!

I lördags mötte jag upp denna vackra stjärna för ett glas innan våra duktiga tjejer hade dansföreställning. A är syster till en av mina bästa äldsta vänner och jag känner även hennes fina mamma L.  Vår tjejer har dansat ihop i många år.  (tusen miljoner tack för att Johanna fick åka hem med dig L ! otroligt snällt av dig! )

 

Nu tänker jag att ni ska få önska nästa inlägg! Vad vill du att jag ska blogga om nästa gång jag loggar in? Skriv en kommentar så blir det ett “önskeinlägg”. Jag vet att jag också körde en frågestund för miljoner år sedan som jag aldrig besvarade, ber verkligen om ursäkt för det, ska bli bättre på att köra frågestunder på min insta story, du följer mig väl där?

Önskar dig en looovely dag fylld av positiv energi! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

54
Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “LÅNGHELGEN FORTSÄTTER…(nästan)…!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Ert andra hem i Thailand. Så man kan få drömma. Tror många drömmer men inte vågar en sån dröm. Vill gärna veta storyn bakom, +-, bilder, tips, ska ni dit i sommar, ja vad som, helt enkelt få feel Good drömma lite. Stor kram

  • gizmolina says:

   Åh vilket härligt önskeinlägg du vill ha Viktoria! Det ska jag absolut bjuda på! 🙂 Nu saknar vi vårt andra hem såååå mycket och längtar så enormt till vi kan vara där igen. så – ett feelgood drömma inlägg it is !

   Önskar dig en magisk dag fylld av solsken! Stor kram! 🙂

 2. Miann says:

  Hej!
  Om du skulle öppna butik igen så undrar jag vilka märken du skulle köpa in? Saknar en mysig feel good-butik i vår stad, en butik där ägaren verkligen njuter av att fixa & dona med färg, form, skyltfönster & så klart toppenservice. Älskar Selmas i Boden men önskar något liknande här.

 3. LLA says:

  Hur går det med försäljningen av huset? Är det klart? Så du kan få slappna av nu.

 4. Marie Å says:

  Enkel bjudmat och dukning!!

 5. Ida says:

  Jag hade älskat en throwback på hur du stylade er förra lagenhet i Oslo innan den såldes. Eller en before and after på ert hus i Luleå – hade varit kul att se vad som förändrats från när ni först fick nycklarna!

 6. C says:

  Helst inte Thailand, det har du redan visat och det var fint! Men är nu mest intresserad av vad du som är så kreativ tänker ta dig för på dagarna nu när Johanna är stor. Öppna affär i Luleå? Stylingverksamhet? Utbildning till lärare som du tänkt på? Skulle vara spännande att höra!

 7. Line says:

  Interiør – tips og triks hjemme. Du er så flink med slikt. Liker at du fortsatt har blogg og ikke bare instagram. Er noe eget med blogger synes jeg.

 8. Elin says:

  Jeg skulle gjerne lese litt mer om dine arbeidsdager. Man føler jo at man kjenner deg litt etter å ha lest bloggen lenge. Det er mulig jeg har gått glipp av noen innlegg, men jeg vet ikke mer enn at du har et kontor i byen og at du tar oppdrag med styling og eventer. Presentasjon i bloggen kan kanskje være en måte å få flere oppdrag (om du trenger det, da).

  Ha en fin uke! Hilsen fra Oslo.

 9. Lena says:

  tips på dukning o dyl inför den 6 juni dvs Sveriges nationaldag. Vet att du är en mästare i toppklass på dukning så det vore fint med lite tips 🙂
  Tack för en suverän blogg.

 10. Anna i Sundsvall says:

  Housetour

 11. Kerstin says:

  Inget från Thailand, men gärna om ditt jobb, rundtur i huset. Vi har inte fått se så mycket och jag har svårt att få ihop hur rummer ligger i förhållande till varandra. Du har ju renoverat källare, toalett och så var det det någon tavelvägg du gjort.

 12. L says:

  Vill höra om dina jobbplaner

 13. Eva says:

  Vill höra hur du försörjer dig? Dvs vad lever du av för du får väl inte bidrag från din man? Har du stajlinguppdrag eller något annat du får lön för? Du handlar mycket, köper dyra saker och reser så det skulle jag vilja höra mer om. Vad du får din inkomst ifrån? Ta det inte som kritik för det menar jag inte, men nu när du frågade så har jag undrat det under många år jag följt dig. Då passade jag på att fråga. Kram

  • Tina says:

   Det var kanske sen konstigaste frågan någonsin “-för du får väl inte bidrag från din man?”. Herregud. Alla familjer väljer väl olika! I vår familj går alla inkomster in på ett konto och ut från samma. Vem som “tjänat” mest pengar den månaden spelar ingen roll för pengarna går till familjen. Och vem som spenderar mest pengar en månad spelar inte heller nån roll för alla är lika delaktiga i familjen och har rätt att spendera pengarna. Och A-S har inga som helst skyldigheter att redovisa sin ekonomi för dig.

 14. C says:

  Det är väl klart att A-S har nån egen inkomst! Att leva på sin man känns ju extremt omodernt och så osjälvständigt tror jag inte hon skulle vilja leva. Men håller med om att det vore kul med inblick i hur yrkeslivet fungerar i praktiken och hur planerna ser ut framåt.

 15. Anna says:

  Tycker alla inläggs-teman är intressanta. Men då jag är intresserad av stil och mode vore det kul med ett sådant inlägg i slutet av sommaren. Typ lite om din stil inför hösten och även dina tankar kring hur man planerar sin garderob/bygger en stil. Hoppas ni får en fin tid o Thailand. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *