Långt hår & en reminder!

Allmänt

Webcam runt kl.19.45.

Kom på att jag kan bjuda på en bild trots ostylat hår… Har på mig en skön favvis från Line of Oslo också Bvlgari halsbandet som passar till typ “allt” (ett av mina bästa köp ever).  Håret blev lite längre än vanligt idag, får se om jag behåller det så eller om det får klippas av i morgon? Just nu känns det kul med lite längre… det blir jag och Dorthe Skappel   😉

Efter frissan körde jag till butiken för en bokad privat shopping. Önskar att fler använde min butik så! Tusen tack för idag fina V och T.A.C.K.snällaste för Plopp!

I kväll blir det både desperata husfruar och ett besök på sjukhuset (Grey´s). Lovely! mindre lovely är min rygg… så – satsar på en bättre morgondag !

P.S….

….sista chansen för dig att beställa ett G.R.A.T.I.S. ex av magasinet Stella är i kväll fram till kl.24. Det är inga förpliktelser & inga kostnader så ta chansen att testa ett av mina favorit magasiner! Klicka HÄR!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Långt hår & en reminder!”

 1. carina says:

  fina:-)

 2. Jennifer says:

  Jag tycker du ser jättefin ut i ditt ostylade hår! Ha en bra kväll! Kram Jennifer

 3. Jeanette says:

  Du va ju jättesnygg med ostylat hår!

  Ha en bra onsdag och krya på ryggen!
  KRAM

 4. Liven says:

  For et flott smykke! Vet du hva Bvlgari-smykkene ligger på i pris? Synes ditt smykke var helt perfekt! Klem

  • gizmolina says:

   Tusen tack! jag älskar verkligen mitt halsband och det är nog den finaste gave jag köpt till mig själv. I det utförande som jag har, med guld länk, så kostade det ca 16.000 nok. Men det här är ett antal år sedan så jag anar inte vad priset är idag? Tycker absolut att du ska ha ett sånt ! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *