Längtar efter “höstnytt”!


Här är vi på Høyer nere på Skøyen i eftermiddag.

Vi fick inte till allt jag hade planerat idag för tiden flyger men vi fick i alla fall till en tur ner till min kära vän Petter på Høyer och det var riktigt mysigt. Jag tror jag gick igenom varje plagg i hela butiken för att se om jag hittade något  "must have" och det hänger MASSOR med fina plagg i butiken men ibland hittar man bara inte något…. så nu är det verkligen höstnytt som gäller känner jag så jag LÄNGTAR efter alla härliga NEWS.!


Oslos bästa butik ! och titta vilken klänning som är längst till höger 😉


Den vita klänningen är fräsch!

Här pågår fortfarande "den vilda jakten på fjärrkontrollen" för den är verkligen spårlöst borta och jag tycker att det vore trevligt att titta lite på TV i kväll…. Återkommer därför snart igen och önskar dig en mysig kväll så länge! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Längtar efter “höstnytt”!”

 1. Viktoria says:

  Åh vilken vacker butik, den skulle jag definitivt trivas i 🙂

  Johannas rum blev kanon fint, sängen är bara såå fin!

  Hoppas ni har haft en bra måndag!

  Kram

 2. mamman says:

  Kolla i Johannas säng, kanske hittar du fjärrkontrollen där;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *