LÄSKIGT FESTLIGA DAGAR…!

Happy torsdag kära vänner! 

Alltså jag har världens absolut SÄMSTA samvete för min bloggfrånvaro… Så från hjärtat: F.Ö.R.L.Å.T. !!!! min tystnad. Orsaken är att jag har varit så upptagen av att fira halloween att jag helt enkelt inte suttit vid mac 1 sek. senaste dagarna.  Och eftersom JIG reste mot Oslo tidigt (taxin kom 05…zzz…) tisdag morgon så blev jag plötsligt själv med vår halloween bjudning då jag hade 11 inbjudna gäster och igår hade vi familje-halloween-middag (igen) och ni känner ju mig…  jag går alltid all in med mina festligheter så ja, tiden räckte helt enkelt inte till…

Men! idag torsdag och jag sitter äntligen här och skriver till er igen. Lycka!!! Och jag har självklart massor med bilder att visa er från vårt läskiga firande men först ska här chillas för idag gör vi girls absolut ingenting. Vi är bara hemma och tokmyser. Sååå otroligt lyxigt härligt!  Också planerar vi London… vi har take off på lördag. Åh så kul det ska bli! 🙂

Gårdagens halloween – snap – girls. Och en bat. Alltså de där ballongerna… 

… de är de coolaste halloween ballongerna ever! 

Och stora är de också, över 1 meter breda.

 

Hoppas att du också har haft ett riktigt läskigt festligt firande?!  Och några av er kanske kör middag / fest till helgen? Eller har ni firat klart och städat bort allt nu?  Själv låter jag allt vara kvar fram till vi reser och sen, efter London, då går jag all in med jul här hemma i Casa Gizmolina. Ho, ho!

Önskar dig en magisk dag!!!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Halloween | 6 Comments

6 responses to “LÄSKIGT FESTLIGA DAGAR…!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Ursäkta dig inte. Jag låter med mitt hänga kvar några dagar till och sen blir det som du skriver jul för hela slanten. Så man verkligen hinner mysa ordentligt. Jag tar gärna fram julpyntet tidigt och sen tar bort det strax efter nyår då vill jag ha lite nystart och har födelsedags barn den 4 februari så då ligger fokus på det istället 😉 . Stor kram och så härligt med London hoppas ni får det toppen och ja hör gärna av dig om bloppis.

 2. Kerstin says:

  Sluta be om ursäkt hela tiden. Du gör väl vad du vill med din tid och vi som tittar in tittar ju bara in igen om det inte hänt nåt här på någon dag.

 3. Elin says:

  Så deilig med lang høstferie 🙂 Når starter dere på skole/jobb igjen? Nyt deilige London!

 4. Gunilla says:

  Jag undrar också varför du alltid känner att du måste be om ursäkt om du inte bloggar på några dagar? Du har ingen skyldighet att skriva varje dag, även om det såklart är väldigt uppskattat och gläder många. Men det finns ingen som kräver dagliga inlägg, livet tuffar ju på och det finns ju faktiskt saker som går före att blogga, och ingen tycker det är konstigt. Ni ser ut att ha haft många dagar med festligheter och du har verkligen lagt ner allt på att få det stämningsfullt. Ha en härlig resa till London, njut av familjen och känn ingen ångest över att bloggen får vila några dagar tills du kommer hem till vardagen igen, vi finns alltid kvar. Kram!!!

 5. Lina says:

  Jag tror att Anna-Stina känner att hon vill posta inlägg men känner dåligt samvete om hon inte gör det, för att tiden inte räcker till. Sedan är det ju rent krasst att vill man tjäna pengar på den/få den att växa (bloggen) så är det ett par inlägg per dag. Det är så marknaden ser ut.
  Jag menar inte att A-S måste göra det men då och då lyfter hon en önskan om att tjäna pengar på bloggen och då tror jag det är en av åtgärderna!

  • elin says:

   Hvis det stemmer, så kan en ide være å forhåndslage innlegg med f.eks ideer til hobbykvelder for barn eller borddekning 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *