“Last Christmas” med Wham = BÄST!

Allmänt

168397-2026
Johanna har body från PO.P, Hello Kitty tröja från H&M och matchande strumpyxor. Själv har jag basic toppar på mig just nu: linne By Malene Birger + topp från Splendid. Men vi byter om senare då vi ska gå ut…! 🙂

Vi dansade nyss runt till världens BÄSTA jullåt ever… "Last Christmas" med Wham! Enligt mina öron är det den bästa låten som finns i dessa tider och jag kan höra den om och om och om igen utan att tröttna. I looove it! 🙂

Som ni ser på bilden så började Johanna bli lite tröttis och det ser man för att hon tar sig på örat. Ta på örat = trött. Så – nu sover hon sött i sin säng och jag ska skynda på och försöka hinna fixa "1000saker" när hon sover för när hon vaknar igen ska vi gå ut.

Är det inte underbart med fredag!? Och du – glöm föresten inte att adventskalendern startar imorgon så varför inte shoppa en söt chokladkalender till din veninna och överaska henne med den? också kan du skriva ett litet kort och önska henne en "happy december".  Jag lovar att hon blir glad! 🙂

Kom precis på att det är mysigt att shoppa en chokladkalender till sin mormor / farmor / morfar / farfar också! 🙂 Ja, egentligen så blir precis ALLA glada över att få en kalender och det finns ju riktigt billiga, tror de med choklad kostar runt 20 kr.! 🙂

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to ““Last Christmas” med Wham = BÄST!”

 1. Princess Jessica says:

  Den låten ÄR jul 🙂 Den är helt UNDERBAR !!
  Nu ska jag hämta min lilla sessa på dagis.
  Sen ska vi gå och köpa fredagsmys (=godis).
  Vi ska ha girliekväll hon och jag
  🙂

  Önskar er en fortsatt mysig fredag sötaste prinsessevänner !

  Krameli 🙂

 2. Camilla says:

  Ansåg att det var dags att byta till min juliga ringsignal imorse, därför kopplade jag på Last Christmas och hoppas på att det är många som ringer framöver…. man får ju sån lust att jazza runt lite när den låten ljuder 🙂
  Nu skall jag strax gå hem och göra fredag, men innan gratängen står i ugnen och doftar vitlök så har jag ett besök hos frissan att klara av. Hon var sjuk förra veckan när jag skulle dit, men nu så!
  Kram!

 3. Tack för att du skrev om chokladkalendern. Jag har tänkt köpa en till min fru men glömt det i 2 veckor i rad. Jag visste väl att det skulle löna sig att gå in här en gång till innan jag lämnade jobbet;)

 4. Satu ^-^ says:

  Oj då -hade för mig du fyllde 27:e … 😛
  Så mkt hade man för det minnet… hihi =)

  JUNGFRU?? hihi det passar faktiskt bättre på hur jag uppfattat dig som person genom bloggen -av vad du skriver och även av att se bilder på ditt hem-för det säger ju mkt om en människa som person-men inte allt förståss! 😉 (Och du är lite som min storasyster med hemmet= superpysslig,estetisk lagd,färgsinne,smakfull,och pedant)

  HOROSKOP ÖVER JUNGFRUN!

  Jungfrun är enkel, blygsam och flitig som person. Du tycker om att hjälpa andra och är noggrann och systematisk med det du tar dig för.

  Jungfrun har en god analytisk förmåga och har lätt att förstå hur saker och ting hänger ihop. För dig är det inga problem att kombinera teori och praktik.

  Du är snäll, ödmjuk och en god och förstående lyssnare. Du vill till varje pris att dina närmaste ska må så gott som möjligt.

  Du är bra på att dölja en inneboende blygsel och är rädd att förlora kontrollen. Du vill inte vara i centrum utan drar dig gärna undan med dina sysslor. Sysslorna vill du å andra sidan göra mycket ambitiöst och noggrant.

  Jungfrun funderar och analyserar kritiskt sin vardag. Du är den intellektuella typen som ser glasklart på allt, men kan å andra sidan drabbas av nervositet då det blir alltför rörigt omkring dig

  I kärlek är du långt ifrån den lättfångade typen. Du är gåtfull och hemlighetsfull och många dras till dig just därför.

  Men du har svårt att visa dina känslor, du behöver total trygghet för att det ska kännas bra. Men då du hittat rätt ger du allt du har.

  Du vill ha någon att se upp till och analyserar noga innan du går till beslut. Ofta signalerar du inte ut dina känslor så tydligt, utan du kan brinna av förälskelse utan att det syns.

  Jungfrun har genom sin känslighet och analytiska förmåga också ett inbyggt drag av ängslan. Du funderar mycket och kommer ständigt med nya förslag på ändringar och förbättringar.

  Dina bästa yrkesegenskaper är din hjälpsamhet, ditt detaljsinne och din analysförmåga. Arbete med siffror kan vara mycket passande för dig.

  Inom områden som vetenskap och politik får du god nytta av ditt tålamod, intellekt och ansvarskännande.

  Din dragning av arbete i bakgrunden gör dig också, tillsammans med övriga egenskaper, lämplig som sekreterare åt en chef.

  Färger: Jungfruns astrologiska färger är grått och blått.

  Tursiffror: Den astrologiska tursiffran är 8.

  Växter/blommor: Krokus

  Stenar: bärnsten

  OJ detta vart långt. Undrar om detta stämmer på dig? =)

  Önskar dig en mysig kväll med familjen! =D

  Du tror dig veta bäst i alla lägen och dömer något eller någon ofta alltför snabbt. Därför kan du ibland kännas mästrande och dräpande. Du vill egentligen aldrig “lägga dig i” men ibland är det precis det du råkar göra.

  Samtidigt har du själv svårt att ta kritik. Du ställer ofta alldeles för höga krav på dig själv, vilket resulterar i att du tror att du inte räcker till.

 5. Satu ^-^ says:

  oj såg nu att negativa egenskaperna halkade efter.. Dom skulle sitta ihop med den andra texten. Lite rörigt vart det nog allt..
  :S

 6. porno film says:

  Ohh very much thanks admin

 7. chat says:

  thanks good post

 8. Hi there. I am very pleased I found this web page, I truly discovered you by mistake, whilst I’d been searching Live search for another thing, Anyway I am here now and would just like to thanks a ton for the wonderful blog posting as well as a all round appealing web web site (I additionally like the theme/design). I have saved it and also subscribed to the RSS feeds.

 9. Ohh very much thanks admin

 10. I enjoy reading this helpful blog! Look at new fascinating information regarding Egypt real estate and Property in egypt See You!

 11. Domates says:

  Hello! I just adore eating vegetables especially patatos , Thanks!

 12. Spy Cameras says:

  Just thought i would comment and say neat theme, did you code it yourself? Looks great. Pleae check Hidden Cameras and Spy Equipment!

 13. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in AOL. Does you get much traffic? Visit my blog turk ko.

 14. website says:

  Extremely useful write-up. Me & my neighbor were getting ready to perform a bit of research regarding that. We purchased a useful publication on that topic through our nearby library and the majority of books are not as detailed as your information. I am very grateful to discover such info which I had been searching for a long time.

 15. thanx girl, order tramadol, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]order tramadol[/url], http://tramadolonline.groupsite.com order tramadol, :DD,

 16. owovuoqebtb says:

  DKdbu5 pbvsoydswjny, [url=http://itsumixqggrr.com/]itsumixqggrr[/url], [link=http://aguxmhavhoft.com/]aguxmhavhoft[/link], http://nzyjlqvmkxlv.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *