LAST NIGHT IN BANGTAO.

Mitt nya mobilcover luktar Chanel….

Godkväll vackra vänner!

Då är jag plötsligt tillbaka hemma i Casa Gizmolina Phuket igen efter några u.n.d.e.r.b.a.r.a. dagar uppe i Bangtao. Vår taxi var så full-lastad att man nog kunde tro att vi varit bortresta i minst 3 veckor! Ha, ha. Och inte har jag tränat en enda av de 4 dagar vi varit där, istället har jag mumsat i mig allt gott jag haft lust på så ja, detta var verkligen semeeeester med stort S!  Härligt! 🙂

Och alltså jag har sovit som en prinsessa där uppe på Sunwing, har somnat tidigt och sovit fram till att J väckt mig strax efter kl.08 varje morgon. Herregud så skönt!  Tänkte att jag kanske kunde hålla fast vid det nu men jag har redan spårat ur för jag somnade på soffan då vi kom hem runt kl.22, och vaknade runt kl.01 och nu sitter jag här, efter en iskall dusch (vår varmvattenberedare på badet har lagt av….), mitt i natten med med min mac i knä.  Hopplöst!… Och på tal om hopplöst… det är ju lite tokigt att man måste köpa internet-tid på Sunwing så därför har jag inte kunnat vara online så mycket som jag önskat men det kan jag nu så nu ska jag uppdatera mig på instagram / facebook / bloggar etc.  Kul!  (men inget ont som inte har något gott med sig: jag har chillat mer än vanligt tack vare att jag varit så mycket off-line).

Kvällens = en favorit från Melissa Odabash.

Jag har bara ett ord för kvällens solnedgång: Magiskt!

Vi åt som vanligt en riktigt god middag på La Tasca i kväll och det är ju inte så mycket happenings på kvällarna där i off season men idag var det Thai Show som vi fick med oss lite av innan vår chaufför kom och hämtade upp oss. Och den här killen, som är restaurangchefen, har förgyllt både våra luncher och middagar.  (thanx for amazing service Chaloey, always so nice to see you!).

Jag längtar redan tillbaka….vi har alltid så otroligt sköna dagar där uppe och jag blir så lycklig när jag ser att Johanna har så kul.  Ska visa er fler bilder därifrån i morgon + från mitt besök på Nikki Beach idag. OMG! Jag blev tok-förälskad i det stället. Och det var ju lite kul att de lagt upp en bild av mig på sin Facebook sida, du hittar den om du söker upp Nikki Beach Phuket på FB. 😉 (eller link HÄR).

Nu ska jag dyka ner i en säng med krispigt rena och vita sängkläder (städerskan har varit här när vi varit borta). Finns inget skönare….! Också ser jag fram emot en vacker morgondag här i Chalong.

GoDnAtTkRaMaR!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | 2 Comments

2 responses to “LAST NIGHT IN BANGTAO.”

 1. katta says:

  Vill ha mobilskalet!! Tur det börjar närma sig bokning för december..Dax för nytt ställe dock efter 4ggr på bang tao, min tjej är ju lika gammal som din och nu behövs det något nytt. Känns liiite nervöst när man varit såå nöjd.
  /K

 2. Titti says:

  Det där med att de tar betalt för internet gillar inte jag.
  Vi hade tur ….de bjöd oss på det när vi bodde på Sunwing Kamala, kanske för att vi bodde i en Royal suite?
  På Mandarin Oriental i Bangkok tog de hutlöst betalt…..på ett sådant lyxhotell borde det väl ingå.
  Bor man på billiga hotell ingår det alltid.
  Kram Titti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *