Låt mig presentera…

Allmänt

168397-1239

… min nya Idol favvo kille: Mattias!!!!!
Allvarligt talat, såg ni hur snygg han var i kväll?! Hans nya namn är helt klart "Snygg Mattias".! Tyvärr kan man inte ringa och rösta från Norge men jag håller tummarna för att han blir kvar för jag vill gärna se honom fler gånger! 😉

Nu är JIG ute och shoppar pizza (perfekta "viharlitetbarnhemmamiddag") och jag softar med nya ELLE. Lovely!

P.S hjärtat somnade jätte fort i kväll och hon är ju så klart min allra största IDOL!  🙂

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Låt mig presentera…”

 1. 🙂 Tänk, vi hade samma middag igår! haha Vi åt kebab och vi beställde faktiskt tårtis första barnpizza ever! Och förmodligen den enda på väääldigt länge då det inte var riktigt hennes grej, men det såg kul ut när hon körde fingret i pizzan och sa “-Mmmmmm”! Man bör ha fler tänder än 7 när man äter pizza:-) *kram*

 2. Grombaben says:

  Ikke noe Elle i kioskene jeg var i dessverre…Får satse på at jeg finner det i morgen da:) Skal slæfe i sofaen med norske idol nå straks. Hvilken kanal går svenske idol på? Tv4?
  Ha en herlig kveld!

 3. Princess Jessica says:

  Darling ,
  Jag missade Idol idag pga av föräldramötet.
  Men jag håller också med dig ang Mattias, han har något visst. Det tyckte jag från första gången han dök upp i rutan 😉 Vi verkar ju ha lite lika killsmak så kanske ser du också snart att Ola Salo är hot 😉 Njut kvällen !
  Krameli 🙂

 4. AnnaStina says:

  Madeleine Gbg-
  Ha, ha 🙂 kanske jag ska prova att ge min sessa lite pizza en dag och se om hon gör likadant? 🙂 Tro det eller ej men IDAG har jag postat den lilla presenten till dig så – bättre sent än aldrig 😉 Kram! 🙂
  Grombaben-
  Vad dumt att du inte fick tag i Elle.. Men å andra sidan så kan du se fram emot den svenska imorgon! 🙂
  Svenska Idol går mycket riktigt på TV4. Ser du den norska? Önskar dig en trevlig tur till Göteborg! Kram 🙂
  Princess Jessica-
  Min underbara vän! Sorry alltså men jag tror faktiskt aldrig jag kommer börja tycka att “din” Ola är snygg så han får du ha helt och hållet 110% för dig själv! 😉 Jag har tänkt så mycket på dig, hur går det med parken/dagis?Mejla mig gärna! Min sessa har varit hemma i sjuk i över 1 vecka nu så vi har haft super mysiga dagar 🙂 Nu hör jag hur hon ligger och hostar så jag ska strax gå och lägga mig inne hos henne. Sköt om dig söta du! Kramar! 🙂

 5. peak oil says:

  Hello visit that page regarding peak oil Thanks

 6. LN46C650 says:

  Thank you very much for your ideas on getting people to post comments on our site/blog.

 7. Ohh very much thanks admin

 8. I enjoy reading this helpful blog! Read new fascinating information about Property in egypt and Egypt real estate Thanks!

 9. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in AOL. Does you get much traffic? Take a look at my site turk ko.

 10. web site says:

  This is such a superb source that you’re giving and you give it away for free of charge. I really like seeing web sites which realize the worth of giving a top quality resource for free.

 11. swwet commenting here, order meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]order meridia[/url], http://meridia.groupsite.com order meridia, 79550,

 12. mldsfulcht says:

  yvSIaz bqsgemefkjmo, [url=http://bekxpljgxyat.com/]bekxpljgxyat[/url], [link=http://jaqoioinepgh.com/]jaqoioinepgh[/link], http://qbuzracvbrxa.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *