LATE START.

Allmänt

Ge aldrig upp!

G.o.d.m.o.r.g.o.n. alla sköna bönor!

Vaknade kl.07.47 ! hmm…. en tydlig reminder på att jag fortfarande lägger mig ALLT för sent på kvällarna… så bäst att försöka ändra på det.  Borde nog faktiskt lägga mig samtidigt som Johanna en kväll så att jag får riktigt många timmars sömn i sängen (för ja, jag somnar ofta i soffan…zzz…).  Tror min kropp skulle bli enormt glad över det!

Men vi kom i alla fall i tid till skolan och det är det viktigaste! Och nu sitter Gucci framför mig på köksbordet och ute tittar solen fram bakom slottet. Nu när det är så lite löv kvar på träden där ute så kan jag se när Kungen och Drottningen släcker och tänder sina lampor. Tihi! 😉

I torsdags sov jag på hotell i Stockholm och det är verkligen SÅ lyxigt att vakna på ett hotellrum…helt ensam…utan skolstress… 

Ska ta och fixa till de där erbjudandena i min webshop nu och du, jag håller på att rensa bland både mina och Johannas kläder här hemma så snart blir det ytterligare en utförsäljning. Då snackar vi kläder 2-3 år och i min garderob är det mesta jag säljer i size 38 / medium.

Nu fångar vi tisdagen!

Smile & think happy thoughts!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “LATE START.”

 1. Angelica E says:

  Det låter härligt!!!!

  När jag ser de vackra lakanen så längtar jag efter mina flickors nya, precis likadana, som är hemklickade på nätet! Älskar de klassiska och vackra sakerna.

  Idag kunde jag inte hålla mig från julpyntet längre så en underbar dörrkrans i silvergran fick följa med hem från torget! skrattar Den har precis fått svart sammetsrosett och hänger välkomnande på vår ytterdörr – ja, jag myser!!! (men grannarna kanske får dåndimpen :D)

  Kraaaaaaaam sötaste du! Jag njuter alltid av dina fina inlägg och roliga upptåg!

  AngelicaE

  • gizmolina says:

   Tusen tack för fina ord! de värmer!!! 🙂 Och ja det var verkligen jätte härligt att vakna där på hotellet….! 🙂 och vita sängkläder känns alltid fräschast tycker jag.

   Underbart att du också hängt upp en krans på dörren! det är såååå mysigt att smyga fram pyntet….och en krans med svart rosett är ju mer vinter än jul. Låter super snyggt !!! så hoppas att din grannar ger dig en komplimang istället för dåndimp 😉

   Önskar dig den bästa dagen!

   Kram!

 2. Anna says:

  Jag vill köpa kläder till 2-3 åring!
  Passar perfekt på min skatt.
  Bor nästan granne med dig och fd Lulebo jag med:-)

  Ha en underbar kväll!!

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du också är från Luleå! 🙂 och nästan granne? har vi kanske mötts? Du får gärna mejla mig så att jag har dina kontaktuppgifter den dagen då jag fått ordning på kläderna för det blir först till kvar principen och nu var du först av alla !

   Önskar dig en fantastisk lill-lördag !

   Kram!

 3. Elin says:

  Er også interessert i klær i str 2-3 år 🙂 Får følge med her i bloggen! Håper dere har en fin kveld.

 4. Cessan says:

  Åh…. Jag önskar också kunna köpa Johannas fin fina kläder i stl 2-3 år!!

  Kramar Cessan ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *