LAVINFARA? NEJ.. KLÄD-RAS-FARA!

Goooodmorgon girls!

Alltså förlåt. Det såg ju  lite trist ut här på bloggen igår med bara det där utförsäljningsinlägget men det har prio 1 för mig nu. Jag behöver verkligen rensa på lagret OCH i min egen garderob för min lilla walk-in-closet är så full att om jag öppnar dörren så ramlar det ut kläder över mig, på riktigt, så den behöver en detox a.s.a.p.! och nej, jag öppnar sällan dörren (pga kläd-ras-faran) så varje dag har jag en liten hög med kläder inne på sovrummet som jag plockar ifrån men det  begränsar ju valmöjligheterna en del så ja, som ni hör :  en utförsäljning är v.e.r.k.l.i.g.e.n. på sin plats.

Så här tjusigt ser det ut här i min lilla köks-lounge.  Fast så här ser det inte ut om några timmar, detta är resterna från vår vecka i Luleå.  Tömde resväskorna upp och ner över soffan typ också har jag och Johanna plockat kläder härifrån i veckan. Rörigt säger du?  Jag säger k.a.o.s. ! 😉

Jag tänkte först att jag skulle köra utförsäljningen här hemma i Casa Gizmolina, en dag eller två, för då kan jag dessutom köra på med tex Johannas gamla barnvagnar, barnböcker, diverse inredning etc. men jag förstår inte när jag ska få till det… ? vilken dag passar alla er bäst? kommer någon av er att titta förbi? osv.  Så – därför startade jag här på bloggen, för då når jag dessutom er som inte bor i Oslo, också blir det kanske en dag här hemma också, vid ett senare tillfälle…

Kaboooom!  Ingen färgkordinerad-classy-walk-in-closet här inte. Och jag har dessutom lovat Johanna att detta lilla rum ska bli hennes men om hon lyckas ta sig in här så har jag som sagt ett jobb att göra… Mina kläder ska ut. Hennes ska in.

Om jag saknar min fina walk-in-closet där vi bodde tidigare?  Neeeej, nej.  hur kan du tro det? 

Nu ska jag packa paket till alla som shoppade av mig igår (tusen tack för handeln!!!)  och sen ska jag fira heeeela dagen lång! för idag har jag, min mamma, prinsessan Leonore och alla andra som också heter MARIA namnsdag!   Hipp, hurra för oss!!!

Också ska jag uppdatera utförsäljningsinlägget !  Har bl.a. super fina kalas-kit (stämpelringar till goodiebags, papirtallrikar, koppar, kakelys från Rice) som jag ska lägga upp och massa annat så häng med girls…!

Ta tillvara sista dagen i februari och n.j.u.t. fredagskänslan!  🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “LAVINFARA? NEJ.. KLÄD-RAS-FARA!”

 1. Mona says:

  GRATTIS söta DU!och GRATTIS till alla andra MARIOR som tittar in hit.Jag tycker verkligen
  om tavlorna där. Kram

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Mona! 🙂 och vad kul att du gillar tavlorna! jag är väldigt glad i dem själv också !

   Önskar dig en magisk fredag! Kram!

 2. Evelina says:

  Ingen rosa bugaboo som ska säljas

  • gizmolina says:

   Jo, jag tror faktiskt det ! 🙂 Men den är inte tipp topp…. tror hjulen behöver en ordentlig puts eftersom de rostat lite… Men det kanske är lätt fixat för någon som har koll? Mejla mig om du är intresserad! gizmolinas@hotmail.com

   Njut din fredag! Klem!

 3. Erika says:

  Min walk-in-closet ser ungefär lika dan ut för tillfället. Ska försöka ta tag i kaoset inom snart framtid 🙂 Hoppas ni får en fin helg!

  • gizmolina says:

   Härligt att höra att det inte bara är hos mig det är kaos… 😉

   Önskar dig också en riktigt f.i.n. helg fylld av solsken ! Kram!

 4. Men gud vilket härligt i-lands problem du har 🙂 Skulle allt önska det var mitt, för här rensade jag så till flytten hit & sedan la jag alla pengar på hemmet, så min WIC är faktiskt enormt tråkig.

  Synd vi inte har samma size annars hade jag kommit i morgon & snott dina godbitar 😉

  Kram finaste & njut helgen mellan slagen

  • gizmolina says:

   Ha, ha, ja men eller hur – i-landsproblem it is! 😉 Och så duktig du var som rensade ur innan flytten ! Hellre en liten garderob med bra mixa och matcha kläder än en stor med koas… ! (gammalt Gizmolina ordspråk 😉

   Önskar dig en underbar söndag! Puss & Kram fina du!

 5. Cecilia says:

  Hei.
  Dersom du skal selge noe i kategorien “rosa prinsesseting” er jeg interessert! Alt av dukker, Barbier, bøker etc. Har en 4-åring. Jeg jobber i Oslo sentrum så jeg kan komme til deg i f.ex en lunsjpause en dag det passer.
  Gi beskjed om du har noe slikt til salgs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *