Lek & Bus !


Hoppsansa ! 🙂

Leos Lekland var som sagt stor SUCCÉ idag ! 🙂 och jag hade minst lika kul som Johanna 😉 Men jag måste säga att jag har stor respekt för sånna här lekland och tycker att det är lite läskigt när Johanna försvinner högt upp i tunnlar etc.

Räddningen idag var att det var så lite gäster på leklandet = vi hade gott om plats och det fanns ingen risk att jag skulle "tappa bort" darlingen men trots det så var jag ändå "helt slut" efter 3 timmars klättrande, åkande, springande och busande 😉  (blir svettig bara av att se Johanna stå högst upp i HÖGSTA rutschkanan).


Vi chillar i bollhavet.


Oh my ! den här vågade jag inte åka med Johanna så hon fick åka med en pappa som var där med fru & barn och han var supersnäll och åkte med Johanna hur många gånger som helst.  Själv tyckte jag att det räckte med en gång 😉

   
Dessa bilder talar för sig själva 🙂  och mina norska bloggisar: kolla in priset på godiset 😉

   
Mitt i leken tog jag en "bloggpaus" och då lekte Johanna med mormor.

Vi avslutade besöket med att luncha i restaurangen och de hade en helt perfekt meny med ALLT som barn tycker om till priser att bli glad av och sen lämnade vi leklandet hur NÖJDA som helst ! 🙂 Jag kan varmt rekommendera Leos Lekland till er som inte varit där tidigare. Det här var första gången jag och Johanna var på ett lekland men absolut inte den sista ! 🙂

Kategori: Gizmolinas Luleå-guide. | 9 Comments

9 responses to “Lek & Bus !”

 1. Sofia says:

  Du har verkligen galet stora ögon =) Kanske är det för att du markerar dem ganska mycket med kajal?

 2. Kul att se dig släppa loss 🙂 Roligt med lekland!

 3. En annan Sofia says:

  Galet stora ögon??? Nu tog du väl ändå i så du spricker? Tycker de ser helt normala och fina ut =)

  Mobbning hör inte hemma i den här bloggen.

 4. Åsa says:

  Vi besökte leos i umeå i påskas. Galet kul för hela familjen (har en flicka på 3 år och en 11 månaders kille)

  Bilderna på dig och Johanna gör att man blir glad!

  kram från Åsa

 5. Carola L says:

  Jag gillar också Leos Lekland – maten är helt okej, det jag tycker var sämst var skyltningen! Man hittar ju knappt dit!

 6. Camilla says:

  Tildas absoluta favoritsysselsättning när vi kommer till Luleå är förstås Leos lekland, tyvärr har det varit ohyggligt mycket folk när vi spenderat dagarna där. Det har förstås varit regniga sommardagar och då är det knökfullt där, men kul!

  Kram

 7. Cecilia says:

  Ser ut som att ni hade riktigt kul alla tre! 🙂

  Ha en trevlig torsdag!

 8. Lekland är riktigt skoj och jag besöker det regelbundet med mina två gullungar! Det är ju nästan lika kul för oss vuxna 🙂

  I Sthlm finns flera som är mycket bra, men till favoriterna hör Nickis lekland i Täby, Lekpalatset i Bromma och Barnens djungel i Arlandastad.

 9. Em says:

  Hmm skulle godiset vara billigt.? Tyckte det var rätt dyrt jag. Skulle då inte vilja bo i norge sockerråtta som jag är =P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *