Lek, bus & hårkris.


Godis är gott.. och dessa mjuka, sura godsaker var himmelska…

Igår var vi som sagt innom ett underbart showroom och där tog de små helt av och lekte & busade till max. Oj, så kul de hade ! Och själv hade jag också riktigt kul eftersom jag provade vackra kläder. Det var med andra ord en win/win situation för mig & Johanna 😉
Jag blir helt lycklig av att titta på dessa bilder. Johanna & Vincent är verkligen som syskon 🙂 Prinsessan J´s fina klänning/kjole kommer från ChillNorway och den är en klar favorit. Ser ni vädret utanför? Det snöade helt crazy mycket! (som tur var så gav det sig då vi körde hemmåt).

Nu sitter jag har är med lite hårkris och ska strax iväg på en lunch… hårsprayet måste ha blivit kvar i bilen (som är med JIG på jobb idag). Help! Jag kan verkligen inte leva utan mitt spray från T.I.G.I (Bed Head) så ja, vi får helt enkelt se om jag överlever dagen? Håll tummarna!  😉

P.S när jag är tillbaka från min lunch så kör jag igång en ny fantastisk tävling…

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Lek, bus & hårkris.”

 1. Angelica says:

  hej:)

  jag söker nya bloggar att läsa , länkar därför idag till alla som kommenterar i min blogg<3

  kram:)

 2. Härliga, glada bilder och söta barn. KRAM Lotta

 3. Cecilie says:

  Hei!
  Jeg abonnerer på bloggen din i Google Reader, men der kommer bare et sammendrag opp. Tror det er et valg du gjør i egne innstillinger – om hele innlegget eller kun et sammendrag kommer opp. Kubbe du vurdert å endre dette? Da kan jeg lese hele innlegget ditt, og ikke minst se bilder, uten å klikke på hvert enkelt 🙂

 4. Cindii says:

  vad söta 😀 kika in i min blogg för att läsa mer om tatueringarna jag har och se bild! 🙂 Ha en bra dag! 😉

 5. Mimmi says:

  Två av fyra kommentarer här är nu reklam och endast reklam för kommentatorens egen blogg.
  Skriv en intressant kommentar istället det är bättre reklam för din blogg än än kommentaren titta in på min blogg…..Det är i all fall vad jag tycker!

 6. Ingrid says:

  Hei Anna Stina
  Må bare si at det var utrolig hyggelig å treffe på deg hos Daisy på Vindern. Du er enda mer sprudlende og vakker i virkeligheten. En sann inspirasjon! 🙂
  Jeg er veldig fornøyd med min nye tunikakjole fra Odd Molly, denne har jeg ventet lenge på og den levde virkelig opp til forventningene. Takk for gode råd vedrørende størrelse!

  Så bra at Hunkydory kommer til Daisy, overraskende få som selger dette merket som er en av mine absolutte favoritter og prisene er som sagt veldig varierende her i byen. Jeg fikk lagt av kjolen vi snakket om hos Zanzibar så nå begynner vårgraderoben å falle på plass. Ikke alltid like enkelt å finne passende klær med en voksende gravidemage, men jeg nekter å kjøpe kjedelige klær for det! 😉

  Jeg skal til Stockholm selv om en måneds tid, har du noen gode tips om butikker og cafèer? Dersom jeg kan ønske meg noe i denne bloggen så må det være en Stockholms guide fra ditt perspektiv!

  Ha en fortsatt flott dag. Du så fantastisk ut i den flotte og fargerike tunikaen fra ChillNorway, fikk nesten lyst på en lignende selv!
  Klem, Ingrid

 7. anonym says:

  I Haiti har de fullt upp med att hitta mat, vatten, tak över huvudet och anhöriga för att överleva.
  Du hittar inte ditt hårspray och undrar hur du ska överleva.
  Problemen världen över ser alltså helt olika ut!

 8. Mikaela says:

  Söta Anna-Stina, jag har följt din blogg nu i säkert två år och aldrig slutar du att leverera. Din feelgood-oas gör mig aldrig besviken.

  Ha nu en fortsatt underbar vecka =)

  Kramar

 9. Anna says:

  A-S, please…var hittar jag TAJTA byxor till en 8 årig tjej? Typ jeans, tror jag hon menar? Till min systerdotter i födelsedagspresent. Tack på förhand!Kraaam

 10. Anonymous says:

  I Haiti har de fullt upp med att hitta mat, vatten, tak över huvudet och anhöriga för att överleva.
  Du hittar inte ditt hårspray och undrar hur du ska överleva.
  Problemen världen över ser alltså helt olika ut

  Och det tänker du på varje dag hela tiden… i dont think so!!!..

 11. stephanie says:

  Men så söta barn!! 🙂

 12. Lovisa says:

  Anna ! Tighta jeans till små flickor (ca 116-146) finns många fina på Zara och Name It – Anna Stina vilken spray från Bed Head använder du ? Visa pls 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *