Lek pågår.


Nu har denna lovely klänning / kjole från Odd Molly kommit in hos Daisy i både rosa & off-white. Jag inviger min ikväll och den här kommer bli en favorit i vår/sommar ! I love it! 🙂

Vet ni vad jag lyckades med idag? Jag glömde min fina lilla rosa kamera hemma då jag gick ut = jag kunde inte ta en enda bild då jag….

♥ var innom vackra Camilla Smiths agentur och bl.a. fick se höstens (oh yes! bransjen är färdig med vår/sommar, nu är det höst/vinter -10 som gäller) ChillNorway kollektion till barn. Den är FANTASTISK! den finaste jag sett från dem !

♥ mötte upp Randi för late-lunch på R.O.O.M. (tack för idag vännen! super kos.)

♥ var innom Daisy.


Här syns klänningen / kjolen lite bättre.   I kväll matchar jag den med mina rosa Odd Molly byxor (de som konkurrerat ut Juicy här hemma 😉

Så kan det gå! 🙂 lovar att inte glömma kameran imorgon. Nu pågår lek här hemma och en trött Johanna ska snart lägga sig och när hon gjort det ska jag fortsätta att se på The Hills .

Trevlig kväll! 🙂

Uppdatering: ser att ni är flera som frågar ang. Odd Mollys storlekar så här kommer svar: Odd Molly har size 0-4, vilket innebär att 0 = x-small, 1 = small, 2 = medium, 3 = large, 4 = x-large. Jag är en “typisk” 38 och jag har size 2 på min klänning/kjole. 

Kategori: Allmänt | 29 Comments

29 responses to “Lek pågår.”

 1. Engla says:

  Åh den är så fiiin! Du passar jättebra i den färgen. Jag vill ha både den vita och rosa, kan ej bestämma mig. Har bara sett den vita dock i svensk nätbutik. Hur är den i storleken?

  Kram på Er!

 2. Mirva ♥ says:

  Hej!

  Jag har beställt den i offwhite idag 🙂 Såååå fin!

  KRAM Mirva

 3. Tindra says:

  Detta lånade jag från söta Tyra Sjöstedts blogg. Även Natacha Peyre uppmärksammar sina läsare idag!

  "Min blogg kan jag utnyttja ibland för att kunna hjälpa till. Och jag gråter fan när jag ser dom här bilderna. Snälla- Hjälp till du också…
  Rädda barnen, PG 902003-3 eller skicka sms “10KATASTROF” (10 kr), “KATASTROF“ (50 kr) till 72950.

  Läkare utan gränser, PG: 90 06 03-2, Bankgiro: 900603-2, SMS:a ordet “LIV“ till 72990 (50 kr).

  Röda korset, PG: 900800-4. Du kan även sms:a “AKUT” till 72900 och skänka 50 kronor (som debiteras på din telefonräkning) eller sätta in valfritt belopp på plusgiro 900800-4 eller bankgiro 900-8004. Märk talongen med “Haiti“.

  Om alla som läser min blogg idag skickar ett sms och skänker 10 kr så har vi tillsammans skänkt 200 000 kr till de drabbade i Haiti. Är inte det inte helt sjukt? Snälla vi skickar ett sms direkt när vi läser det här. Vi har det så bra i Sverige. Kan inte alla som skickat ett sms kommentera i det här inlägget? Skriv hur mkt ni skänkt så kan vi få se hur mkt vi får ihop. Jag börjar med ett sms på 50 kr nu direkt.!"

  Säkert vill du A-S ha hjälp att uppmana dina läsare du med!

 4. Engla-
  Söta du ! Visst är den fin?! 🙂 Förstår att du har svårt att välja färg, den är super fin i off-white också men kanske strået vassare i rosa 😉 Jag har min i size 2 och jag är en "typisk" size 2 hos Odd Molly (har 38 i det mesta) så gå för den storlek du brukar ha. Önskar dig en riktigt mysig kväll! Kram! 🙂

 5. Anonymous says:

  Den är urfin!

  Men jag har länge undrat hur deras storlekar fungerar. Vad motsvarar deras storlek 1 och 2 osv?

  Tacksam för hjälp!

  Kram

 6. Maria från Luleå says:

  Åh så snygg!!! Den där måste jag få tag i..kan tänka att den blir en sommarfavorit!! =)
  Ha en underbar kväll
  Kramar

 7. Livet i byn says:

  Så snygg du är i tunikan, den är som gjord till dig. Du passar väldigt fint i rosa.

  ~Livet i byn

 8. Carina says:

  Hei A-S

  Er det den med sommerfugl bak på ryggen?? Utrolig fin:)

  Klem
  C

 9. J says:

  Men hur är det att ha 8 likadana tunikor från OM? Skulle du handlat dem om de fanns på Hm, för samma pris?

 10. emelie says:

  haft en bra dag?:)

 11. TACK för era kommentarer och komplimanger! 🙂

  Carina:
  Surfa in på http://www.oddmolly.com och skriv in style.nr 230 uppe till höger på sidan så får du upp tunikan och kan se hur den ser ut både fram & bak. Den har bara en lite (ca 5 cm) sommerfugl i nacken (inte en stor över hela ryggen). Klem! 🙂

  J:
  Jag kan tyvärr inte svara på den frågan för jag har inte 8 likadana tunikor från Odd Molly.

 12. J says:

  Haha… nä, men du vet ju vad jag menar. All dina tunikor är ju snarlika. Skulle du handlat dem om de fanns på Hm, för samma pris?

 13. Lina says:

  Superfin tunika! Du har alltid så fina kläder! Kram

 14. Anonymous says:

  Är det någon som vet om klänningen finns i strl 0 ? Har beställt en 1:a då jag bara sett att det finns, det var den sista i rosa som jag ville ha. Hoppas den inte är för stor. Ibland har jag strl 0 i Odd Molly och ibland strl 1.

  A-S är inte 2:an lite stor på dig?

 15. Anonymous says:

  Hallo, hallo, det er jo klart at man ikke kjøper så dyre plagg fra h&m. Man får jo ikke samme kvalitet!!!

 16. O den där vill ja ha:) vad fin du va i den!KRAMEN

 17. Anna-Lena says:

  Häromdagen hade fina Anna-Stina en jättesöt tunika från KappAhl! De har väl inte så dyra kläder! Löjligt tjat!

  Ha en skön fredag ni som förtjänar det! ;D

 18. Em says:

  Dyrt eller billigt, det handlar ju faktiskt inte om prislappen utan om plånboken…

  Snygg tunika! Ser skön ut.

  /Em

 19. Åsa says:

  Den rosa klänningen är ju bara för underbar! Har du någon aning vilken butik på webben som kan ha den? Väldigt trevlig blogg du har förresten.

 20. film izle says:

  Ohh very much thanks admin

 21. How to get glowing,fresh and fair skin naturally and with no cosmetics.?

 22. Useful information shared..Iam very happy to read this article..thanks for giving us nice info.Fantastic walk-through. I appreciate this post.

 23. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 24. I love Your neat page! Check that fascinating news about Egypt real estate and Egypt property Bye bye!

 25. izle says:

  Ohh very much thanks admin

 26. web page says:

  Resources such as the 1 you talked about here will probably be very helpful to myself! I will certainly publish a website link to this web page on my website. Seen my site visitors will find that very useful.

 27. this is what i needed man, canadian pharmacy, [url=”http://meridia.groupsite.com”]canadian pharmacy[/url], http://meridia.groupsite.com canadian pharmacy, 8-DD,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *