LEKRUMSFÖRVARING.

Allmänt

5e6b45198c6fd29786c5c2723b74dcb8

Glad lördag alla underbara bloggvänner! 

Åh så härligt med lördag & weekend stämning i luften!  Och sen är det en xtra bonus att solen strålar och det börjar bli riktig grönt där ute på gården. Eller ja, i alla fall på träden för jag måste verkligen ta tag i den där j-kla krattningen så att gräset syns… hmm… tror jag ringer en vän som kan fixa det när jag ligger och solar.  Eller – så köper jag en ny grön & fräsch gräsmatta som jag helt enkelt rullar ut över skiten! Ha, ha.

Och kl.14.00 har Johanna sin sista dansföreställning. Den här gången för alla som vill se! Så – om du bor i Luleå området så tycker jag absolut att du ska ta turen dit tillsammans med dina barn. Det är en riktigt fin föreställning, med ca 250 medverkande barn från Luleå Rytmik & Balett förening, som heter I huvudet på Bella och som handlar om känslorna inne i huvudet på en flicka som flyttar med sin familj (samma story som filmen Insidan Ut om ni sett den).  Du hittar mer info HÄR.  Men alltså på tal om känslor… att gå in i Johannas rum väcker alltid rosa fluffiga känslor hos mig. Och häromdagen så fick hon nya hyllor till sitt nya lek/pyssel rum (hon har 2 rum, ett sovrum och detta). Allt är inte färdigt där inne ännu (den randiga tapeten ska tex. målas över) men en liten sneak peak kan jag bjuda på! 🙂

13221061_10153538716925796_536241136988314439_n

Jag har insett att öppna hyllor utan dörrar fungerar bäst i ett barnrum. För då är allt lätt tillgänligt och bjuder enklare in till lek! Så – jag gick för dessa från IKEA och planen är att fylla dem med pyssel i öppna förvaringskorgar med text / stickers på framsidan om vad som är i för att göra de xtra fina. Du ser en av de boxarna på hyllan längst ner till vänster!  Och nej, de är inte de snyggaste men nu tänker jag hard core smartness utifrån barnens lek för jag har tröttnat opraktiska förvaringslösningar.  Tidskriftsamlarna ska också pimpas på ryggen och sedan fyllas med J´s magasiner.  Sen får ni se bort ifrån Lego kaoset på golvet, men det är så det oftast ser ut här hos oss. Lego all over the place! 

Nej, nu ska jag gå ut på terrassen och njuta den vackra dagen innan vi ska iväg!

Önskar dig en lovely lördag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “LEKRUMSFÖRVARING.”

 1. C says:

  Hej, har du lust att länka till hyllorna el om du vet namnet på dem? De var fina 🙂

 2. Anna says:

  Hej!
  Jag undrar också om den fina hyllan. Minns du vad den heter? Och din NYC shopping längtar jag efter att se! Fast jag förstår att du har haft annat som kommit emellan så jag menar inget elakt alltså!
  Ibland är det man skriver lätt att det låter så hårt!
  Du är en sann förebild!
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *