KALAS PÅ LEOS LEKLAND.

Födelsedagsbarnet fick en nyckel till en skattkammare där bara hon fick gå in… Spännande!  och sen kom hon ut med en cd skiva + ett presentkort på 50 kr (som hon kunde använda i butiken på leklandet).

När vi var hemma i Luleå så passade vi på att fira Johanna tillsammans med våra fina vänner däruppe och vad passade bättre då än att fira på Leo´s Lekland? Johanna har önskat sig bursdag där i många år så lyckan var total då jag berättade att jag bokat in !  också fick hon välja rum själv och jag trodde så klart att hon skulle gå för prinsesserummet men nix pix. Discorummet skulle det vara, allt annat var för barnsligt…. (hjälp vad de blir stora fort!).  Så – det blev ett festligt kalas med discokula i taket, dans, lek, korv m.bröd, popcorn, marängswiss och ännu mer lek.

Kidsen hade verkligen hur KUL som helst !!! och Johanna älskade det så vi kan varmt rekommendera att gå för kalas där.  Och för oss föräldrar är det ju hur lyxigt som helst att slippa tänka på allt praktiskt… ! 😉

Ett gäng glada & söta kalasflickor inne i discorummet.

Let´s dance !

Ja må hon leva, ja må hon leva… !

Vi gick för kalaspaket nr.2 och då ingick bl.a. marängswiss. Johannas favorit !

Efter paketöppning, dans och korv / tårta var det dags för leeeeek

Ha, ha ha !!!  🙂

Kidsen hade SÅ kul.

Automaterna i bakgrunden var stor succé. The girls loved them !

Johanna är så glad i Leo´s Lekland att hon t.o.m. har årskort där här hemma i Oslo. Sen är det ju lite kul att Leo´s kommer från just Luleå, det var där de öppnade sitt allra första lekland och sen har de växt och öppnat både har och där i Sverige + Norge.

Det var kalas nr.1.  Återkommer med pics från kalas nr.2 senare! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *