Let´s dance!


I kväll softar jag i mina Juicy byxor, linne / singlett från By Malene Birger och topp från Bruuns Bazaar.

JIG sover i fåtöljen, Johanna sover i soffan och Gucci sover på golvet så bara jag som är vaken 😉

I kväll har Johanna tok-busat och jag har ätit chips & dipp och druckit gott vitt vin och nu hämtade jag precis lite god choklad och ett stort glas med juice och ska fortsätta att chilla och njuta lugnet.

Blir spännande att se vem som åker ut Let´s dance?   Jag vet inte vem jag ska tro åkter ut ikväll? svårt…   men alltså tycker inte du också att det blev lite FÖR mycket prat om Laila & Niclas ? Laila var hur som helst otroligt läcker i sin klänning / kjole.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Let´s dance!”

 1. KarolinaN says:

  Gokväll!

  Skönt att se att du också kan softa runt i velour byxor ibland;)

  Jag tyckte Laila blev så söt fnittrig när Niclas kom på tal!

  Men du, jag är ju så nyfiken.. När öppnar du din "shop"? Har du lagt det på is ett tag?

  Ser iallafall fram emot de "guldiga" flipflopsen du skulle sälja:) Kram och SKÅL! Har också en i soffan som sover…

 2. Johanna says:

  Jag håller med, det blev för mycket uppmärksamhet på det. Verkade ju som att Laila tyckte det var pinsamt dessutom så det hade ju räckt med skämten i början liksom… Blir så flamsigt och pinsamt på nåt sätt… Nåja kul iaf att de funnit varann men du fattar ju va jag menar:)

 3. Madelene(Landvetter) says:

  Hej du underbara tjej.

  Hoppas att ni har haft en underbar dag. Jag hejar på Niclas och efter kommer Laila.Men snart får vi veta vem.Ha det nu så jätte bra.

  Kram Maddis.

 4. AnnaStina / Gizmolinas says:

  KarolinaN-

  Jag har tyvärr inget datum klart för öppningen av min butik… Mitt otroligt inspirerande styling-uppdrag kom mellan (har ju jobbat med det från november till nu) också var vi på semester.. Och nu skriver jag på en annan jobbsak. Så – jag tror att ni kommer att kunna shoppa de första produkterna från mig någongång i april.. Jag lovar att ge er info via bloggen så snart jag vet mer konkret. Så – den som väntar på något gott.. 😉 Önskar dig en underbar kväll & helg, Skål! Kram ! 🙂

 5. Louise says:

  vad mysigt, själv måste jag packa hela kvällen. jag hatar att packa 🙁

 6. Ulrica says:

  Hej AnnaStina!

  Jag håller oxå med om att det var liite för mycket Niklas och Laila. Man tycker nästan att de förstör för dem, låt dem vara nyförälskade ifred utan press från alla håll! Jag tycker båda var grymma ikväll, men min mellandotter är ett stort fan av Magnus så våra röster fick gå dit ;-).

  Skall bli jättespännande att se när din butik öppnar. Ha en skön mysfredag i lugn och ro!

  Kram

 7. HannaMaria says:

  Jag håller helt klart med dig, det blev lite väl mkt prat om niklas och laila!

  Gillar också Lailas klänning, den var ju sjukt cool! 😀

 8. Deniesé says:

  Tycker synd om Laila o Niclas när de tjatade om deras nya förhållande, visst är de spännande men när det är så nytt så tycker ja inte man ska snoka för mycket, inte sen heller iof. men ja, media…

 9. emelie says:

  Verkligen för mycket snack om dom. det var kul och lite charmigt de förstå gångerna de nämnde de men sen blev de bara pinsamt.

 10. Emma says:

  jag ÄLSKAR ditt hår!!! Helt perfekt!

 11. jen says:

  jag älskar din stil :O ! ska va som dig när jag är lika stor som dig 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *