LET´S HAVE A FABULOUS DAY!

Dagens pepp.

Goooodmorgon sweeties! 

Eller god lunch kanske jag ska säga? för här kokar pastavattnet och jag är mitt i att fixa varm lunch till hjärtat som jag strax ska gå upp med till skolan. Och nu har jag redan varit där! Här går det undan i svängarna idag! 😉  Men jag sticker inte upp med varm mat varje dag, bara ibland , för J fick en super smart matbox då hon fyllde år som håller maten varm i flera timmar så jag lagar oftast maten på morgonen men idag fick jag inte tid… Satt nämligen uppe och jobbade halva natten och sen, då jag äntligen lagt mig och somnat, så kom J tassade p.g.a. mardröm så jag sov resten av natten inne på hennes rum. Så var liiiite trött på morgon när klockan ringde…zzz

Men nu är jag gott igång med dagen och har redan hunnit vara iväg på ett möte och min dag är ovanligt busy så måste köra på här men bloggar bilderna från festen så fort jag kan. Fick tyvärr inte till att göra det igår för J ville leka butik och sen var jag tvungen att förbereda mötet jag varit på…

Fotade med webcam nu, as I blog, och se så fint håruppsättningen hållit sig! Jag var och stylade håret i lördags och har inte rört det sedan då. Och nej, allt det där håret i nacken är (tyvärr) inte mitt, hon satte i en stor cool hårboll (gissar att det var överblivet extensionshår…) som hon fäste med mängder av hårnålar. Min topp kommer föresten från H&M Trend.

Och tusen 1000 tack för alla komplimanger jag fått ang. håret på instagram i helgen!  (om du inte redan följer mig där så heter jag Gizmolinas) 

Nej, nu måste jag köra på här så jag önskar dig den B Ä S T A  starten på veckan!

Och du, kom i håg att du är fantastisk!!! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “LET´S HAVE A FABULOUS DAY!”

 1. Kristine says:

  Du er FANTaSTiSK, glem ikke det, .ed all din inspirasjon.

  Har tittet på instagrambildene, det ser ut som en svært hyggelig kveld. Du var så FIN på håret og sminket, og nydelig blues.

  Ønsker deg en FAnTaSTiSk uke 🙂

  Klem K 🙂

  • gizmolina says:

   Åh vilken underbar komplimang att få! Tusen 1000 tack Kristine!!! 🙂 nu blev jag verkligen SÅ glad! Och ja, lördagen var festlig och jag är väldigt glad i blusen som jag fick i födelsedagspresent. Känns redan som en favorit i höstgarderoben… !

   Önskar dig också en fantastisk vecka fylld av solsken och lyckliga stunder! Stor klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *