L.Ö.R.D.A.G.

Allmänt

Glad lördag sweeties!

Vet ni när Johanna väckte mig på morgon? Kl.06.38 ! tidigare än vi någonsin står upp på vardagarna. Hur typiskt är inte det? Men nu var det egentligen ganska bra att det hände för det betyder att jag fått gjort massor och klockan är inte ens 12. L.o.v.e.l.y. !!! 🙂

Och vilket helt fantastiskt höstväder vi har. Ska inte tjata om det men när solen strålar från en klarblå himmel och träden börjar klä sig i höstfärger så är det bara SÅ vackert!

Ovanligt snygga covers på mitt lördagsgodis.  Love, love, love nya magasiner!!!

Ett tips! härligt rosa kappa från Zara.

Otroligt snygg & inspirerande styling.

Och tips till skatten :  cardigan + kjol / skjørt + skor från H&M.  Styla med en tee + smycken och hon är klar för barnehage / skola!

Kom på att jag varit lite dålig på att tipsa om shopping senaste tiden så ska absolut bli bättre på det!  Lägger upp fler höst-garderob-tips till både stor & liten  redan senare i dag / i morgon. Om ni vill ?

Nu ska vi göra oss klara för en tur ut i det ….ja, ja, jag tjatar…v.a.c.k.r.a. vädret ! 🙂  och sen ska J iväg på sleepover och SOM hon ser fram emot det. Väskan är packad sedan flera timmar tillbaka…

Önskar dig en fantastisk dag fylld av lyckliga stunder!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “L.Ö.R.D.A.G.”

 1. Camilla says:

  Hei du:)
  Såå fine klær til liten og stoor. Herlig m rosa. Ja flere shoppingtips er bare supert. Må ut å kjøpe litt herlige blader til helgen jeg også. Så inspirerende å kikke i dem. Ha en super helg, klem .

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. för din trevliga kommentar Camilla! 🙂 Ja det är verkligen SÅ inspirerande med blader och rosa har alltid varit en favorit färg så därför är det xtra kul att den är mer “rätt” än någonsin i höst / vinter. Önskar dig en underbar fortsättning på helgen! Klem!

 2. Ville bare ind og ønske dig en FAB weekend 🙂 Rosa klæder til datteren din, så fiiin og såååå lig sin fiiiiine mor.
  Kram Jeanette

 3. Emma says:

  Om vi vill raring!

 4. Vilken fin färg på kappan!

 5. Sofia says:

  Kappan är himla fin! Spanade in den i veckan men bestämde att en rosa i garderoben får räcka 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *