LET´S MAKE MAGIC!

Allmänt

Glad söndag sweeties!

OMG så o.n.t. jag har i fötterna idag.. för efter 6 veckor med flip-flops åkte high heels på igår då jag minglade, dansade och barhängde på Høyers 10-års jubileums fest. Och vilken fest… alltså det var så galet mycket folk att det knappt gick att röra sig, men det blev bättre och innan vi lämnade festen för att mingla vidare i natten så hade vi hunnit dansa till sjukt bra musik. Alltså hur glad blir man inte av riktigt härliga låtar?  Och jag älskar ju att dansa, det ger mig lyckorus deluxe!

Ni ska få se några party pics senare men först lite andra bilder från gårdagen. Och förlåt min frånvaro igår föresten. Jag var en tur down town och sen var vi girls bjudna på en härlig och fantastiskt mysig lunch hemma hos bästa vänner. Nåt av det bästa med att komma hem är just att träffa alla vänner igen. De har varit saknade

Eftersom the FAB mama of 3 hade fyllt år när jag låg i en solstol i Phuket så hade jag så klart med mig en present. Och ingen firing utan ballonger!  + lite lyxigt god mörk choklad från Freia butiken på Grand Hotel.

Jag kör oftast vitt papper på paket. Tycker att det är så snyggt & fräscht. Kryddar med vackra band + kort. Och till er som nyfiket undrar vad som gömde sig i paketet så kan jag avslöja att det var en snygg Kate Moss coffee table book

Min gårdagens var en fin klänning från samma Fusion kollektion hos Monsoon som den jag hade på mig häromdagen.

Klänningen har t.o.m. ett lager tyll i fodret (very Carrie indeed…) och  jag matchade den med…

…skor Miu Miu, väska Tine K (big size för att få plats med presenter), solbriller Marc Jacobs (ett par nya står på önskelistan, börjar bli tjatigt med dessa nu…) och örhängen Zuzanna G.

JIG och girlsen (Johanna har haft bästis på sleepover) är nere i city och de hoppade precis, spontant, på ett  sightseeing tåg (!) och jag ska ta och passa på att packa. Oh yes, here we go again…! 😉 Det gäller att passa på innan skolan kickar igång…

Önskar dig en riktigt soft & skön söndag!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “LET´S MAKE MAGIC!”

  1. Kristine says:

    Herlig!

    Herlige bilder!

    Herlig inspirasjon!

    Kristine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *