Let´s party!


Bilderna kommer från H&M och kan shoppas i deras nettbutik.

Fredag = fest = glam = glitter = snygga outfits ! och visst är det något extra med att klä upp sig och få känna sig riktigt, riktigt FIN ?! 🙂 

Den svarta klänningen/kjolen har jag gått och längtat efter ändå sedan jag använde den i en foto-shoot i somras och IGÅR hängade den på H&M i Bogstadveien ! så, den shoppade jag på studs ! 🙂 Pris: 399nok. Den är mitt TIPS om du är ute efter en snygg svart klänningen till vinterns (och julens) fester .

Bilden till vänster valde jag mest pga smyckena (men klänningen är fin den också…) för tänk på att ett glittrigt armband i härliga färger kan förgylla den enklaste toppen ja, t.o.m. en enkel vit t-shirt blir glammig med rätt accessoarer. Dessa armband har jag också använt i diverse styling-uppdrag och de kostar bara 98nok / st.


I senaste nr av magasinet Kamille (som kommer ut i butik på måndag) har jag stylat en festlig foto-shoot med snygga fest-outfits på 8 sid. och där är bl.a. den svarta klänningen från H&M med så håll ögonen öppna efter nya Kamille ! (jag har även gjort saken “36 mirakelkjoler” ).


Rykande färskt nr av Kamille.

Nu sticker jag iväg ut på jobb så see you later !! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Let´s party!”

 1. L I S A says:

  den lila var riktigt snygg ;D

 2. Gillar babydollklänningen!

  Visst är det något speciellt med fredagar,
  ha en HÄRLIG start på helgen

  stooor kram

 3. Tess says:

  Jag beställde den vänstra från nätet, hoppas den är lika fin på! Kan du visa bild m den på? Kram

 4. b & v says:

  SISTA CHANSEN FÖR ÅRETS BLOGG!

  Vem blir årets blogg? Kan det vara någon av skandalblondinerna Kissie, Dessie eller Paow? Eller är det kanske någon av de mer seriösa blgogarna som Kenza, Foki eller Blondinbella?

  DU avgör genom att rösta på din favorit, tävlingen är enkel. Den med flest röster=vinnare.

  Gå in här för att rösta http://apieceofsisters.se/vem-blir-arets-blogg/

 5. Snygga klänningar!

  Min syster är förnärvarande i Bergen och jobbar så hon ska allt få köpa hem nya Kamille till mig så jag får se ett helt reportage av dig! Tycker det är trist som attan att inte tidningen går att få tag i här i Sverige… 🙁

  Ha en fab fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *