Let´s party!


Läcker klänning från ett av mina favorit märken: Paul & Joe Sister och snygga skor från Miu Miu. Båda kan klickas hem hos net-a-porter.

När jag lyssnar på den HÄR låten så blir jag verkligen på partyhumör och får lust att ställa mig upp och dansa ! Den är en feelgood låt för mig  🙂 och det var så kul att Alice valde den på Idol i fredags.

Mitt hjärta var ovanligt pigg i kväll så hon somnade sent och efter att hon somnat så har jag läst igenom alla 146 tävlingsbidrag och nu har jag lika svårt som alltid att utse en vinnare så strax ska här lottas…. 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Let´s party!”

 1. Sara says:

  mysig blogg du har, väldigt fint hemma med = )

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Sara-

  Tack snälla du ! 🙂 Kram!

 3. angelica says:

  Riktigt snygg klänning (:

  Och en riktigt fin blogg!

 4. malin says:

  skit snygg klänning, loveiit!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *