LET´S SHINE TODAY.

Dagens pepp.

Heeey sweeties!

I dag landade jag hos Hendrix Hair direkt efter att jag lämnat J på skolan. Vi klippte lite på längden, ca 5 cm, (jag har 50 cm längd på mina extensions och behöll hela längden först för att känna av…) också stylade vi håret så nu slipper jag tänka på hårfix i helgen. Otroligt skönt!

Sen gick jag hem i regnet. Vilket väderomslag vi har haft! Från varmt och knallsol till värsta höstrusket. Men det är egentligen lite mysigt tycker jag. Förutom då man ska vara ute och gå med nylockat hår så klart…  Tittade föresten in hos H&M på vägen för jag var så nyfiken på deras All for Children kollektion och alltså herregud så fin den är !  Gick lite bananas så Johanna ska få prova efter skolan så ser vi vad vi behåller. Hon vill nämligen vara utklädd till Monster HighHalloween men jag tycker att de är förfärligt fula så nu kryssar jag fingrarna för att hon vill använda något av det jag shoppat i stället. Wish me luck ! 😉

Stylad och klar! Gå till Cathrine i Arbosgate.2  om du vill fixa håret. She´s a star!  och du, ett tips! boka styling av håret inför julfesten! 

Hos H&M så gick jag bl.a. för den underbara outfiten längst till vänster, the bride….

….tvivlar som sagt på att J tycker att detta kan matcha Monster High… men lever på hoppet! 😉

Hoppas att du njuter din torsdag och att du är á jour med allt du planerat att göra den här veckan!  kan avslöja att jag har gaaalet mycket kvar på min “lista” så  jag önskar att veckan hade (minst!)  3 vardagar till innan helgen gör sin entré…puh… men, men…. bara att köra på !

Girls – Let´s shine today!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “LET´S SHINE TODAY.”

 1. Catrine says:

  Hej! Undrar vad du jobbar med? Sen vill jag tipsa sig om att köpa en konformad locktång, det är busenkelt att locka håret själv! Tar mindre tid än att åka iväg, och kostar mkt mindre i långa loppet!

  • gizmolina says:

   Jag driver mitt eget företag som inkluderar webshopen http://www.gizmolinascloset.com, bloggen, uppdrag som stylist, konferencier, coach etc. Och tack för tips om locktång! Jag har faktiskt en helt ny fin rosa här hemma som jag ska blogga om en dag snart…. ! 🙂 Njut din dag vidare! Kram!

 2. Titti says:

  Helt underbara kläder…hoppas Johanna godkänner de!!
  Kram Titti-Huay Yang

 3. Cessan says:

  Åh, ditt hår är alldeles underbart fint!! ❤️
  Önskar dig en härlig helg!!
  Kramar Cessan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *