LET´S SPARKLE TODAY!

64261f53030a835be20c56cdd03ba5fd 2

Let´s sparkle today!

Mooorning sweeties! 

Freeeeedag idag! Åh som jag älskar den känslan! Och solen strålar från en vackert blå himmel, fåglarna kvittrar och syrenträdet som jag köpte häromdagen lyser upp terrassen där Gucci sitter och myser….  Så ja, nu satsar jag allt på att detta blir en b.r.a. dag!   (också glömmer jag tokstressen på morgon då vi t.o.m. kom lite försent till skolan… pinsamt…)

Och igår, efter att jag städat klart i köket (huuur kan det alltid vara kaos på diskbänken? förstår inte…)  och chattat lite med JIG som  plötsligt lyste gröntFacebook mitt i natten för då var det morgon hos honom borta i Kina (denna tidsskillnad alltså…) satt jag och googlade lite och hittade underbar inspiration inför sommaren som jag har lust att dela med er så e.n.j.o.y. girls! 🙂

7c4b1701e7076ad239a650027f751541

Åh jag vill också ha ett träd fyllt av pom pom´s!  Det ska jag fixa till Johanna´s bursdag… 

e7017518f7a7c0995a31a2827130107c

Grönt & vitt är hur fräscht som helst. Denna bild inspirerar mig enormt!

82f96370aa44c8ff34526cb84202bc2c

Och att fylla ett partytälttak med lanternor är magiskt… Jag har sett att de har liknande i vitt + grönt hos IKEA så nu fick jag lust att ta mig en tur…

2752f93e9c7a21488cdb86fa1a29d884

Kul idé till instagram / facebook / blogg eller familjealbums pics…!

690e815931b25f3f70d5acdbe263fc9b

Nu har jag tänkt att köpa en sån här vatten dispenser i 100 år (känns det som) så en dag snart så….  för det är SÅ fint att ha en sån ute i hagen / på terrassen och jag är övertygad om att den inspirerar både små & stor till att dricka mer vatten i sommarvärmen.

89fbd039e531c04db24e7044d50d87c1

Och hur fräscht ser inte detta ut? Yummie!

Nu fick jag akut lust att planera en glittrig sommarfest!  men först ut blir nog Johanna´s 9 års kalas. Eller allra först ut blir så klart 17 maj nästa söndag!   Åh som jag älskar fester! Och ingen fest utan BRA musik!  som tex den HÄR…låten! Och på tal om fester så ska J i bursdag / kalas direkt efter AKS idag så jag kan jobba på i lugn & ro helt fram till kl.19.30 i kväll. Vilken l.y.x.!

Önskar dig en magisk fredag fylld av positiv energi & festliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “LET´S SPARKLE TODAY!”

 1. Ida says:

  Gud så herlige bilder 🙂 Syns du skal kose deg litt i sola idag på terassen og ta et glass med bubble 🙂 Det gjorde jeg igår, nye puter, blomster og kos 🙂

  Kjøpte den dispensern på Nille jeg 🙂

  • gizmolina says:

   Åh så kul att du liker dem Ida! Det gör mig glad! 🙂 Och vilken strålande idé med ett glas bubble ute i solen på terrassen, det ska jag göra idag! Och grattis med ny dispenser! Jag såg den i ett reklamblad från Nille häromdagen. Super fin!

   Önskar dig en magisk lördag fylld av lyckliga stunder! Stor klem!

 2. Mimmi says:

  Härligt att läsa ditt sprudlande inlägg, så jag önskar dig en riktigt härligt sprudlande dag och helg där allt går uppåt! Tack för de fina bilderna du delar med dig!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för din fina & peppande kommentar Mimmi! 🙂 Jag hoppas också att allt kommer att gå uppåt strax…. något alternativ får inte finnas…

   Njut helgen och ta tillvara de lyckliga stunderna! Kram!

 3. Nina says:

  Verkligen vackra bilder! Jag har en sån där stor kanna med kran, köpte i höstas på Åhléns =) Så nu i sommar ska jag inviga den, har redan planerat att jag ska blanda drinken Margarita i den ha den framme när vi har en sommarfest =)

  Det är verkligen härligt med sommar och jag är så glad att vi har den fortfarande framför oss =)

  Ha en super härlig fredag! Kram

  • gizmolina says:

   Så kul att du gillar dem Nina! Tack!!! 🙂 Och så kul att du också har en sån kanna! Åhléns har mycket fint alltså…. Själv hittade jag en hos Indiska igår så nu har jag en jag också! (lycka!). Och vilken strålande idé att blanda drinkar i den till sommarfesten! Det ska jag också göra! blir ju lite festligare än med vatten då… 😉 Jag är också enormt glad över att sommaren ligger framför oss. Tänks så underbart!

   Önskar dig den allra bästa helgen! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *